DOLAR 32,5935
EURO 34,7925
ALTIN 2497,721
BIST 9460,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tefal’in doğal ve uzun ömürlü Titanium Serisi ile mutfaklara sağlık geliyor

    Tefal’in doğal ve uzun ömürlü Titanium Serisi ile mutfaklara sağlık geliyor
    15.05.2017
    A+
    A-

    Mutfakların olmazsa olmazı tavalarda kullanılan malzeme, hazırladığınız yemeklerin lezzeti kadar sağlığınızı da etkiliyor. Sağlığınıza sizin kadar önem veren yeni Tefal Titanium Serisi ile doğada bulunan ve tıpta dahi kullanılan titanyum materyali sayesinde yemekler lezzetli olduğu kadar sağlıklı.

    60 yıldır evinizin en yenilikçi yardımcısı Tefal, sağlıklı ve güçlü yapısıyla dikkat çeken, granit kaplamaya göre 3 kata kadar daha dayanıklı olduğu test edilmiş ve kanıtlanmış Titanium Serisi ile keyifli sofraların başkahramanı olmaya aday.

    Güçlü ve aşınmaya karşı dayanıklı yapısı, yüksek yapışmazlık özelliği ile ön plana çıkan Tefal Titanium Serisi kaplama uzmanlığını en üst seviyeye çıkarıyor. Bu seriye ait Titanium Force ile 4 yıl, Titanium Pro ile 8 yıl, Titanium Excellence ile ise tam tamına 12 yıl boyunca yapışmaz kaplama dayanıklılığı sunuluyor. Üstün yapışmazlık özelliği sayesinde son derece kolay temizlenen Titanium Serisi, ideal pişirme sıcaklığı göstergesi Thermo-spot sayesinde, yemekleri tam kıvamında pişiriyor. Bu özel serinin şık tasarımı ile pişirdiğiniz lezzetli yemekleri kolay servis edebilir, yemek yapma keyfinizi arttırabilirsiniz.

    Fiyat bilgisi: Tefal Titanium Expertise 26cm Tava 164,90 TL

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.