DOLAR 32,5406
EURO 34,8847
ALTIN 2425,63
BIST 9716,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TEİD’den firmalara “Çeşitliliğin Dayanılmaz Cazibesi” semineri

    TEİD’den firmalara “Çeşitliliğin Dayanılmaz Cazibesi” semineri
    26.09.2018
    A+
    A-

    Çeşitli şirketlerde yapılan araştırmalar farklı cinsiyet, jenerasyon ve kültürlerden gelen insanlardan oluşan takımların daha yaratıcı ve yenilikçi olduklarını ortaya koyuyor. Çeşitlilik firmalara değer katıyor. Uzmanların katılımıyla konuyu masaya yatıran Etik ve İtibar Derneği TEİD, 28 Eylül

    2018 tarihinde Avantgarde Levent Otel‘de 10:00–12:00 saatleri arasında “Çeşitliliğin Dayanılmaz Cazibesi“ seminerini düzenliyor. Katılımın ücretsiz olduğu seminer için önceden kayıt yaptırmak gerekiyor.

    Son yıllarda dünyada global şirketlerin en önemli gündem maddelerinden biri olan çeşitlilik konusu için Etik ve İtibar Derneği TEİD, 28 Eylül tarihinde “Çeşitliliğin Dayanılmaz Cazibesi“ seminerini düzenliyor. Yeni bir seminer dizisinin ilk halkası olan etkinlikte istatistik ve deneyim paylaşımlarıyla güncel durum tespiti yapılacak, panelistler sosyal, hukuki ve profesyonel hayatta çeşitlilik yönetimini mercek altına alacak.

    Moderatörlüğünü TEİD Yönetim Kurulu Üyesi ve Bersay İletişim Enstitüsü Genel Koordinatörü Prof. Dr. Ali Murat Vural‘ın yaptığı seminerin panelistleri İnci Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ece Elbirlik Ürkmez, ZENNA Kurumsal Marka Yönetim Araştırmaları ve Danışmanlığı Kurucusu Nuran Aksu, TEİD Yönetim Kurulu Üyesi ve Kolcuoğlu Demirkan Koçaklı Hukuk Bürosu Ortak Avukatı Okan Demirkan.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.