DOLAR 32,5208
EURO 34,7793
ALTIN 2424,218
BIST 9733,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tek Makine ile üç farklı kahve keyfi şimdi evinizde

    Tek Makine ile üç farklı kahve keyfi şimdi evinizde
    14.01.2020
    A+
    A-

    Hayata geçirdiği projeler ve ürünler ile yaşamı kolaylaştıran Philips, Tam Otomatik Espresso Makinesi (EP2231/40) ile kahve tutkunlarına benzersiz bir lezzet sunuyor. Tek tuşla kolayca espresso, sade kahve ve cappuccino hazırlayabilen Tam Otomatik Espresso Makinesi pratikliği ve lezzeti ile kahve keyfini ikiye katlıyor.

    Kullanıcıları için her daim en iyisini düşünen Philips, Tam Otomatik Espresso Makinesi ile kolay ve lezzetli kahvenin sırrını sunuyor. Kahveseverler tek tuşla taze öğütülmüş, 3 farklı kahve yapabilirken LatteGo sistemi ile kahveye yumuşacık süt köpüğü ekleyebiliyor.

    Tek tip kahveye son!

    Dokunmatik ekranı ile kolay kullanım özelliği sunan Philips Tam Otomatik Espresso Makinesi, ekranında bulunan ‘My Coffee Choice’ menüsü ile kahvenin sertliğini ve miktarını ayarlayarak harikalar yaratabiliyor. Kahvesine süt köpüğü eklemek isteyen kullanıcılara ise yüksek hızlı LatteGo sistemi sayesinde, doğru sıcaklıkta ve krema kıvamında elde ettikleri süt köpüğünün tadını çıkarmak kalıyor.

    Kahvenizi daima taze için…

    Philips, kahvesinin öğütülme oranına dikkat edenleri de unutmuyor. Tam Otomatik Espresso Makinesi’nin yüzde yüz saf seramikten üretilen, 12 adımlı ayara sahip öğütücüleri sayesinde, kahve çekirdeklerini ultra ince tozdan kalın parçacıklara kadar farklı şekillerde sunabiliyor.

    Kolay kullanım ve temizleme

    Tamamen çıkarılabilir aparatları sayesinde temizlemesi kolay olan Philips Tam Otomatik Espresso Makinesi AquaClean özelliği sayesinde kireç temizlemeye gerek kalmadan 5000 bardağa kadar kahve demleyebiliyor.* Ayrıca, LatteGo, damla tepsisi ve kahve öğütme haznesi de bulaşık makinesinde yıkanarak, kullanıcılara zaman tasarrufu ve kolay temizlik sunuyor.

    *Makinede belirtildiği gibi 8 adet filtre değişimine göre. Gerçek bardak sayısı seçilen kahve türlerine, durulama ve temizlik düzenine göre değişir

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.