DOLAR 32,3421
EURO 35,1215
ALTIN 2240,017
BIST 8904,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tek noktadan asansör ve yürüyen merdiven takibi: Kone’den e-link sistemi

    Tek noktadan asansör ve yürüyen merdiven takibi: Kone’den e-link sistemi
    15.01.2019
    A+
    A-

    Özellikle insan akışının yoğun olduğu binalarda, daha yüksek güvenlik ve konfor için hem asansör hem de yürüyen merdivenlerin kontrolü ve takibi büyük önem taşıyor. Asansör ve yürüyen merdiven sektörünün önde gelen ismi KONE, E-Link™ tesis yönetim aracı ile binalarda, bina sakinlerine mümkün olan en iyi hizmet kalitesinin sunulmasını sağlıyor.

    KONE E-Link™ ile tüm asansör ve yürüyen merdivenlerinizi tek bir konumdan takip edebilmeniz mümkün oluyor. Sistem; ekipmanlarınızın genel durumu, yoğunluk, trafik performansı ve kullanılabilirlik ile ilgili gerçek zamanlı bilgiler sunuyor. Kapsamlı izleme imkanları, asansör ve yürüyen merdivenlerinizin çalışma durumlarını detaylı bir şekilde takip etmenize olanak sağlıyor. Kolay uzaktan konfigürasyon ve yönetim özelliği ise ekipmanlarınızın konfigürasyonunu uzaktan kontrol etmenizi ve yönetmenizi olanaklı hale getiriyor. KONE E-Link™, asansör ve yürüyen merdivenleriniz hakkında gerçek zamanlı ve detaylı çalışma verileri ile her an ilgilileri bilgilendiriyor. Ayrıca önemli olayların yeniden izlenmesi ve analizi yoluyla güvenlik ve kontrolü geliştirirken, asansör modlarını uzaktan değiştirmenize ve asansörlerinizi uzaktan kilitlemenize de imkan tanıyor.

    Tüm ekipmanlarınızın durumunu tek bir ekran üzerinde detaylı bir şekilde görebileceğiniz KONE E-Link™ Monitoring özelliği, asansör ve yürüyen merdivenlerinizin takibini olabildiğince kolaylaştırıyor. KONE E-Link™ Reporting özelliği ise asansör performansı (örneğin her kattan yapılan asansör çağrıları sayısı), destinasyon kontrol sistemi performansı (bekleme süreleri ve destinasyona varış süreleri), alarmlar vb. ile ilgili kapsamlı raporlar iletiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.