DOLAR 32,4893
EURO 34,9508
ALTIN 2433,992
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tek tıkla iftar verilecek

    Tek tıkla iftar verilecek
    20.04.2018
    A+
    A-

    Kapıya teslim gurme ev yemeklerinde öncü Meal Box, Ramazan ayına özel olarak hazırladığı zengin iftar menüleriyle toplu organizasyonlarda yemek tedariki sorununa sağlıklı, lezzetli ve doyurucu bir alternatif getiriyor.

    Meal Box, birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği Ramazan ayına özel olarak hazırladığı zengin iftar menüleriyle toplu iftarları daha sağlıklı ve lezzetli hâle getiriyor. Açık veya kapalı alanlarda düzenlenen iftar organizasyonlarında yemek tedarikini sorun olmaktan çıkaran Meal Box; çorba, ana yemek, yan yemek, salata, tatlı ve içeceğin yanı sıra, Ramazan ayının vazgeçilmezi iftariyelik ve hurma ikramını da içeren üç farklı menü seçeneği sunuyor. İftar yemeğinin ardından Hacivat ve Karagöz gösterileri, fasıl dinletisi, sema gösterileri ve ney dinletisi gibi Ramazan akşamlarının vazgeçilmez etkinlikleri de Meal Box tarafından organize ediliyor.

    İftar vermek kolaylaşıyor, sofralar zenginleşiyor

    Dernekler, vakıflar ve hayır kurumları başta olmak üzere tüm kuruluşların faydalanabildiği Meal Box Ramazan ayı özel menüleri, kağıt ya da porselen sunumlarla masalara ulaştırılıyor. Meal Box ilk kez bu yıl başlattığı zengin iftariyelik menüleriyle iftar organizasyonlarını makul bütçelerle daha sağlıklı ve lezzetli hâle getirerek, Ramazan ayı boyunca paylaşım kültürünün yaygınlaşmasını hedefliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.