DOLAR 32,5241
EURO 34,8502
ALTIN 2485,296
BIST 9559,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tekno Asfalt, asfalt sektörünün lideri oldu

    Tekno Asfalt, asfalt sektörünün lideri oldu
    26.01.2017
    A+
    A-

    Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) verilerine göre 2007 yılından bu yana Türkiye asfalt sektörünün lideri olan Tekno Asfalt, 2016 yılında satışını gerçekleştirmiş olduğu toplam 14 adet Benninghoven asfalt plenti ile liderliğini sürdürdü. Tekno Asfalt gerçekleştirmiş olduğu asfalt plenti satışlarının yanı sıra, 100’ün üzerinde asfalt ekipmanlarını da müşterisi ile buluşturdu.

    Benninghoven asfalt plentlerinin Türkiye’deki çözüm ortağı olan Tekno Asfalt, 2016 yılı içerisinde farklı modellerde toplam 14 adet asfalt plenti satışı gerçekleştirerek sektör liderliğini devam ettirdi.2007 yılından bu yana IMDER verilerine göre liderliği tescillenen Tekno Asfalt, başta Modifiye Bitüm Plenti, Emülsiyon Plenti, Mekanik Stabilizasyon Plenti ve Mastik Asfalt Ekipmanları olmak üzere 100’ün üzerinde asfalt plenti komponentleri ve asfalt ekipmanları satışını da gerçekleştirdi. Bunlara ek olarak tamamen Tekno Asfalt ekipleri tarafında projelere özel hazırlanan bitüm havuzlarının hacmi ise 250 bin metreküp seviyelerine kadar ulaştı.

    Başta Yavuz Sultan Selim Köprüsü, İstanbul 3. Havalimanı Projesi, Ankara Çevreyolu ve Osmangazi Köprüsü olmak üzere, Türkiye’nin en prestijli projelerinde yer alan Tekno Asfalt, 2016 yılında ana imalatçı lisansı altında üretime başladı. Tekno Asfalt’ın üretim ayağını yürüten Tekno Endüstri fabrikasında üretimi yapılan asfalt plenti komponentleri ve asfalt ekipmanları, başta İngiltere, Almanya, Polonya ve Romanya olmak üzere; Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu, Afrika ve bir çok farklı ülkeye ihraç ediliyor. Asfalt plenti komponentleri ve asfalt ekipmanları üretimi alanında Türkiye’nin en büyük ve en teknolojik tesisi olan Tekno Endüstri, dünya standartlarında üretim gerçekleştiriyor.

    Farklı kapasitelere sahip Benninghoven asfalt plentleri rakiplerine oranla minimum %20 daha az yakıt tüketimi sağlarken, Agreganın 400 °C’ye kadar kurutulması gereken mastik asfalt da dahil her türden asfalt üretimi gerçekleştirilebiliyor.

    Asfalt üretim teknolojilerinde lider olan Benninghoven, Tekno Asfalt ile beraber bu güne kadar olduğu gibi 2017 yılında da, Türkiye’de en teknolojik ve kaliteli asfalt üretimi konusunda Kamu sektörüne ve uygulayıcı müteahhit firmalara her türlü desteği vermeye devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.