DOLAR 32,5213
EURO 34,7951
ALTIN 2421,772
BIST 9709,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Teknoloji ile gelen tasarruf Siemens Ev Aletleri’nde

    Teknoloji ile gelen tasarruf Siemens Ev Aletleri’nde
    30.10.2017
    A+
    A-

    Siemens Ev Aletleri, Dünya Tasarruf Günü’nde su ve enerji verimliliği sağlamanın önemine vurgu yapıyor. İleri teknolojiyi tasarımla birleştiren Siemens Ev Aletleri; yenilikçi ürünlerle hayatı kolaylaştırırken, doğal kaynakları ve çevreyi korumaya özen gösteren ürünlerini tüketiciler ile buluşturuyor.

    Beyaz eşya ve ev aletlerinden yüksek performans göstermesi beklenirken, sağladıkları su ve enerji verimliliği de kullanıcılar açısından önem kazanıyor. Yenilikçi teknolojiye sahip Siemens Ev Aletleri, üstün performanstan ödün vermeden, düşük enerji ve su tüketimi sağlıyor.

    Verimlilik sağlayan teknolojiler

    Siemens Avantgarde serisi çamaşır makineleri, yıkama işleminin tüm süreçlerinde kullanıcı ve çevre dostu özellikleri ile öne çıkıyor. En üst yıkama sınıfı olan A+++’dan yüzde 50 daha fazla enerji verimliliği sağlamasıyla devrim yaratan WM14U660TR, dünyanın ilk hassas otomatik deterjan dozajlama sistemi olan i-Dos teknolojisine sahip. Su ve deterjan tüketimini ayarlayan i-Dos teknolojisi sayesinde WM14U660TR; su ve deterjan tasarrufu da sağlıyor.

    Minimum sürede, mükemmel sonuç almak isteyenlerin tercihi olacak WM14U660TR, SpeedPerfect seçeneği ile yıkama süresini yüzde 65’e kadar azaltılıyor.

    Hızlı ve verimli çözümler sunuyor

    Siemens’in A++ enerji sınıfı SN257I01MT bulaşık makinesi, sunduğu yüksek su ve elektrik tasarrufu miktarı ile dikkat çekiyor. Sadece 6.5 litre su tüketimi ile bulaşıkları yıkarken, Hijyen Ekstra opsiyonuyla yüksek ısıda maksimum hijyen elde ediliyor.

    SN257I01MT bulaşık makinelerinde bulunan “Machine Care” özelliği sayesinde ise bulaşıklarının yanı sıra makinesini de ilk günkü temizliği ile kullanmaya devam ediyor. ‘Machine Care’ opsiyonu, makinedeki koku ve bakteri oluşturabilecek yağ ve kireç kalıntılarını temizlerken, aynı zamanda bulaşık makinesinin bakımını yapıyor ve ömrünü uzatıyor.

    Daha az enerji, daha güçlü temizleme

    Siemens’in AB enerji etiketi uygulamasının ikinci fazında belirtilen yeni kriterlere uyumlu yepyeni iki model ile enerji verimliliği sağlayan teknolojileri evlere getiriyor. A+ enerji verimlilik sınıfına sahip düşük enerji tüketimi sağlayan quattroPower teknolojisi ile doğayı ve evinizin enerjisini düşünen ve yeni Q8 serisi VSQ8ECO66 kodlu proEnergy veVSQ8K432 kodlu proPower elektrikli süpürgeler, kullanıcıları da yormuyor. Aynı zamanda powerSensor özelliğine de sahip olan yeni Q8 serisi VSQ8ECO66 ve VSQ8K432 elektrikli süpürgeler, toz torbası tamamen dolana kadar performansından taviz vermiyor ve daha seyrek torba değişimi imkânı sağlıyor.

    Manuel bir değişiklik yapmaya gerek kalmadan farklı yüzeylere uyumlu süpürme imkânı sunan akıllı autoControl autoControl teknolojisine sahip yeni Q8 serisi VSQ8ECO66 kodlu proEnergy ve VSQ8K432 kodlu proPower elektrikli süpürgeleri, kusursuz temizliği ulaşılmaz olmaktan çıkartıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.