DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Teknoloji ve şıklığın yeni yüzü ”Neo”

    Teknoloji ve şıklığın yeni yüzü ”Neo”

    Mas Intercom ana ürünü olan diyafon sistemlerine geliştirilmiş özellikleriyle Neo’yu ekledi.

    1963 yılından bugüne kadar tam 54 yıldır bina otomasyonları üzerine tasarım ve üretim yapan Mas Interkom son ürünü “Neo”yu, tanıttı.

    Kendi bünyesinde, gelişmiş ekipmanlar ve teknikler ile profesyonel mühendis ve teknisyenler eşliğinde tasarlanan “Neo” binalarda, dairelerin site görevlileri veya gelen misafirlerle karşılıklı görüntülü ve sesli görüşme yapabilmelerini sağlayan bir akıllı ev otomasyon ünitesi.

    7” Renkli TFT LCD dokunmatik ekrani 15 mm x 85 mm’lik. 800X480 Piksel ekran çözünürlüğü ve tek dokunuşla görüntü alma, birden fazla kamera varsa bunları seçme ve istenilen açıdan görüntüleme yeteneği ile donatılmış.

    Handsfree kullanımı, ekran üzerinde tüm ayarları yapabilme kolaylığı ile kapıya kadar gelen felaketlerden koruyan bu yeni bekçi, farklı renk seçenekleri ile çevresel yapıya kolaylıkla uyum sağlayan estetik duyarlılığa da sahip.

    Bilişim ve iletişim teknolojilerindeki gelişimin, günümüzdeki yasam anlayışında toplumsal, ekonomik ve bilimsel değişimin yönünü yeniden belirlemesiyle ortaya cikan güvenlik sorunlari yine teknolojinin yardımıyla çözen Mas Interkom yeni tasarim ürünü “Neo” ile öne çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.