DOLAR 32,5248
EURO 34,7416
ALTIN 2490,173
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TeknoVinç Potain IGO M 14 kule vinç modeliyle ezber bozuyor

    TeknoVinç Potain IGO M 14 kule vinç modeliyle ezber bozuyor
    16.02.2017
    A+
    A-

    POTAIN kule vinçlerin ve STROS dış cephe malzeme ve personel asansörlerinin satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetlerini 30 yılı aşkın süredir yürütmekte olan TeknoVinç, sektörü yepyeni bir tasarıma sahip olan POTAIN IGO M 14 model kule vinç ile tanıştırıyor. Gerekli tüm ekipmanları kendi bünyesinde barındıran IGO M 14 model kule vinç şantiye sahasına vardıktan sonra, 6 dakika gibi son derece kısa bir sürede, harici destek gerektirmeden tek tuşla kendi kendini kurabilme özelliği ile ezber bozmaya hazırlanıyor. Standart nakliye imkanları ile her çeşit şantiyede kullanılabilen POTAIN IGO M 14, 25 m. kanca altı yüksekliğe kadar, max 1800 kg. kaldırma kapasite ile dikkat çekiyor.

    Dünyanın en büyük kule vinç üreticilerinden POTAIN, yeni nesil kule vinç modellerinden birini daha Türk müteahhitlerle buluşturuyor. Bu model, sahip olduğu sabit nakliye römorku sayesinde, herhangi bir araca çeki demiri ile bağlanarak veya sahip olduğu tır bağlantısı sayesinde özel bir nakliye gerektirmiyor. 220 Volt monofaze evsel elektrikle bile kolaylıkla çalıştırılabilen POTAIN IGO M14, enerjinin olmadığı şantiyelerde kendi bünyesinde yer alan jeneratörden ürettiği elektrik ile kendi kurulumunu yaparak çalışabiliyor. Jeneratörün yanı sıra ağırlık taşı ve nakliye römorku gibi ekipmanları kendi bünyesinde barındıran POTAIN IGO M14, şantiye sahasına vardıktan sonra tek bir operatör ile tam 6 dakikada kendi kendini otomatik olarak kullanıma hazır hale getiriyor. Sahip olduğu bu özellikler sayesinde POTAIN IGO M14 model kule vinç montaj, demontaj ve nakliye gibi operasyonel masrafları en aza indiriyor.

    Maksimum 1800 kg. taşıma kapasitesine sahip olan POTAIN IGO M 14, kolay kullanımlı uzaktan kumandası sayesinde tek bir operatör ile kurulabiliyor ve tüm çalışmalarını yine aynı kumanda ile yerine getiriyor. Tam otomatik kurulum ve kullanım özelliğine sahip olan POTAIN IGO M 14, şantiye sahasında rahatlıkla hareket edebilir şekilde tasarlanmıştır. Özellikle telehander tarzı makinalar ve kamyona monteli katlanabilir vinçlere güçlü bir alternatif olarak sunulan POTAIN IGO M 14, ortalama 6 – 8 katlı bir binanın yapım sürecini tamamlayabilecek özelliklerin tamamına sahip.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.