DOLAR 32,6005
EURO 34,7885
ALTIN 2411,25
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Teksan Jeneratör Suudi Arabistan’daki pazar payını artırmaya odaklandı

    Teksan Jeneratör Suudi Arabistan’daki pazar payını artırmaya odaklandı

    Enerji sektöründe son yıllarda ileri teknoloji üreten firmaların öne çıktığı görülüyor. Sektörün devleri ise ürün ve hizmetlerini tanıtmak için dünyaca kabul görmüş fuarları tercih ediyor. Bu yıl yirmincisi gerçekleşen ve 7-9 Mayıs 2018 tarihlerinde Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenen Saudi Elenex Trade Show da sektörün alanında en büyük organizasyonlarından biri olarak kabul ediliyor. Teksan Jeneratör bu önemli buluşmada yerini aldı ve Saudi Elenex Fuarı’nda inovatif ürünlerini sergiledi. Teksan’ın hedefinde Suudi Arabistan’daki pazar payını artırmak var.

    Enerji sektörünün yakından takip ettiği Saudi Elenex Trade Show (20. Uluslararası Elektrik, Aydınlatma, Güç Üretimi ve Su Teknolojisi Fuarı) firmaların yeni ürünlerini tanıttığı bir platforma dönüştü. Pek çok bölgeden binlerce katılımcı ve ziyaretçiyi buluşturan fuarda yaklaşık çeyrek asırdır yenilikçi çözümleri ile enerji sektöründe hizmet veren Teksan Jeneratör, kesintisiz güç çözümlerini sergiledi.

    Saudi Elenex Fuarı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Teksan Jeneratör Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler şunları söyledi: “Teksan Jeneratör olarak sektörümüz ile ilgili önemli organizasyonların hemen hepsine katılıyoruz. Son olarak 7-9 Mayıs 2018 tarihlerinde Riyad’da gerçekleşen Saudi Elenex Fuarı’nda şirketimizin Ar-Ge gücünü ortaya koyan inovatif ürünlerimizi sergiledik. Ar-Ge ve inovasyon gücümüzle ürettiğimiz üstün teknoloji ürünlerimizi 128 ülkeye ihraç ediyoruz. Suudi Arabistan’a da önemli oranda ihracat gerçekleştiriyoruz. Suudi Arabistan, Ortadoğu ve Körfez Bölgesi açısından çok önemli bir merkez konumunda bulunuyor. 2018 yılında bu pazardan aldığımız payı daha da artırmayı planlıyoruz. Fuarda gördüğümüz yoğun ilgi hedefimize ulaşmak noktasında motive edici oldu.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.