DOLAR 32,3149
EURO 35,1092
ALTIN 2294,008
BIST 9049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Teksan, UL sertifikalı ürünleriyle ABD pazarındaki payını artıracak

    Teksan, UL sertifikalı ürünleriyle ABD pazarındaki payını artıracak

    Enerji ve elektrik alanında sektörün en büyük organizasyonlarından biri olan Power-Gen International 2018 Fuarı Orlando’da düzenlendi. Dünya enerji sektöründe hizmet veren devlerin boy gösterdiği fuarın en iddialı firmalarından biri Teksan Jeneratör’dü. ABD’nin en prestijli ürün kalite ve güvenliği sertifikası olarak tanımlanan UL sertifikalı ürünlerini Power-Gen’de sergileyen Teksan, fuar katılımcılarından yoğun ilgi gördü.

    Enerji sektörünün yakından takip ettiği Power-Gen Fuarı, bu yıl da çok hareketli geçti. Dünyanın pek çok bölgesinden binlerce katılımcı ve ziyaretçiyi buluşturan Power-Gen Fuarı’nda Türk enerji sektöründe yenilikçi ve öncü kimliği ile çeyrek asırdır hizmet veren Teksan Jeneratör, UL sertifikalı çözümleri ile yer aldı.

    Teksan, bu yıl içerisinde dünyanın en köklü ürün sertifikasyon kurumlarından biri olan UL (Underwriters Laboratories) tarafından yapılan tüm kalite ve güvenlik testlerini başarıyla geçerek UL sertifikası sahibi olmayı başardı. Kaliteli üretim anlayışı ve satış sonrası hizmetleri ile Amerika’da pek çok projenin kesintisiz enerjisini sağlayan Teksan, bu pazardan aldığı payı artırmaya odaklandı.

    Teksan Jeneratör, uluslararası alanda büyük avantaj sağlayan UL sertifikası sahibi olabilmek için zorlu ürün testlerini ve titiz dokümantasyon inceleme sürecini başarıyla tamamladı. Son yıllarda yüksek ihracat performansı ile dikkat çeken Teksan, UL sertifikası sayesinde dünyanın en önemli pazarlarından biri olan ABD’deki payını artıracak.

    Tüm kesintisiz güç çözümlerini İstanbul ve Kocaeli Serbest Bölge’de yer alan fabrikalarında yüzde 100 yerli sermaye ile üreten Teksan, ürünlerini 130’dan fazla ülkeye ihraç ediyor. Şirket, dizel jeneratörlere ek olarak doğalgazlı ve biyogazlı jeneratör setleri, kojenerasyon ve trijenerasyon sistemleri, mobil aydınlatma kulelerinin yanı sıra Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan hibrit güç sistemlerini Ar-Ge ekibinin yoğun çalışmaları ve titiz bir kalite kontrol sistemi ile geliştiriyor. Teksan, başta UL sertifikası olmak üzere sahip olduğu uluslararası kalite belgeleri ile enerji sektöründe güvenilir güç olduğunu bir kez daha kanıtladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.