DOLAR 32,3448
EURO 35,1385
ALTIN 2301,298
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Teksan yeni kabin teknolojisinin lansmanını Dubai’de yapacak

    Teksan yeni kabin teknolojisinin lansmanını Dubai’de yapacak

    Enerji sektörü bu yıl 44. kez Middle East Electricity Fuarı’nda bir araya geliyor. 05-07 Mart 2019 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek fuar sektörün en önemli organizasyonlarından biri olarak kabul ediliyor. Kesintisiz enerji sektörünün lider firmalarından Teksan, bu yıl da fuarın Altın Sponsoru olurken lansmanını ilk kez Dubai’de yapacağı yeni kabin teknolojisi ile ses getirmeye hazırlanıyor.

    Enerji sektöründe hizmet veren dev firmaların yeni ürünlerini sergilemek ve sektördeki gelişmeleri izlemek için yakından takip ettiği Middle East Electricity Fuarı 5-7 Mart 2019 tarihlerinde Dubai’de kapılarını açmaya hazırlanıyor. İnovatif ürünleri ile enerji sektöründe fark yaratan Teksan Jeneratör, bu yıl da fuarın Altın Sponsorluğunu üstleniyor.

    Türkiye’nin Ar-Ge’ye en çok yatırım yapan firmaları arasında yer alan Teksan, ürün gamında önemli bir yer tutan dizel güç çözümlerinin yanı sıra jeneratör kabininde devrim niteliği taşıyan yeni tasarımını ilk kez Dubai’de ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Ayrıca 6 Mart Çarşamba günü Teksan Hibrit Ürün Müdürü İhsan Özkan fuar ziyaretçilerine Hibrit Jeneratör Çözümleri ile ilgili kapsamlı bir seminer de verecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.