DOLAR 32,5983
EURO 34,7907
ALTIN 2497,669
BIST 9444,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tekstilde kadın istihdamının artırılması için “pozitif” yönetim

    Tekstilde kadın istihdamının artırılması için “pozitif” yönetim
    07.03.2020
    A+
    A-

    Tekstilin öncü markalarından Zühre, kadınların sosyo-ekonomik olarak desteklenmesini sağlayan projelerde öncülük ediyor, kadın çalışanların öncelikli “söz hakkı”nın değerini “pozitif” yönetim ile her zaman muhafaza ediyor, kadın istihdamının artırılmasını destekliyor.

    Her yıl “Dünya Kadınlar Günü” olarak 8 Mart’ta ortak duygular ile kadınların yükselişini, kadınların hayatta yaşadıkları zorlukları ya da kadınların tercihlerini ele alıyoruz. Hayata tutunan, bir yıldız gibi parlayan güçlü kadın örneklerini günümüzde her alanda görebiliyoruz. Her sektörde kadın istihdamı artıyor, kadınlar iş süreçlerinin pozitif yüzleri oluyor, tekstil sektörü kadının özgün tasarımlarını sergileyebildiği, süreç aşamasındaki her görevde kadının güçlü duruşunu sergileyebildiği alanların başında geliyor.

    Zühre Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Ekin, “8 Mart 1857 tarihinde ABD’nin New York’ta greve giden bir tekstil fabrikasına polisin müdahalesi sırasında çıkan yangında 120 kadın işçi can vermesinin ardından kaybettiğimiz bu kadınlarımız bir çığlığa sembol oldular ve 8 Mart dünyada “Kadınlar Günü” olarak tarihe geçti. Kadının emeğinin ikinci planda görülemeyeceği o günden sonra daha da yüksek bir ortak ses ile haykırıldı. Kadınların her birini “özel” olarak gören, tasarımları ile “kadın”ın gücünü vurgulayan Zühre olarak, tüm ekibimizdeki kadınları eğitime, gelişime ve sosyal hayatta var olmaya teşvik ediyoruz.  Kadınlar için üretiyoruz, kadınları anlıyoruz ve her zaman destekliyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.