DOLAR 32,5128
EURO 34,7761
ALTIN 2500,887
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Teksüt, Dubai Gulfood Fuarı’nda 5’inci kez yerini alıyor

    Teksüt, Dubai Gulfood Fuarı’nda 5’inci kez yerini alıyor
    12.02.2019
    A+
    A-
    Teksüt, dünyanın en büyük gıda etkinliği olan Dubai Gulfood 2019 Fuarı’na katılıyor. İhracatını artırmaya odaklanan Teksüt, bu fuara 5’inci kez katılıyor.
    24’üncü kez düzenlenen Gulfood Fuarı, 17 – 21 Şubat 2019 tarihlerinde Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrindeki World Trade Centre’de yapılıyor. Gıda kategorisinde sadece Ortadoğu bölgesinin değil, dünyanın da en önemli buluşma noktalarından biri olan fuar, 5 bini aşkın firmanın katılımı ile organize ediliyor. Fuar, dünyanın her yerinden gelen çok yönlü bir ziyaretçi kitlesini ağırlıyor. Geçen yıl 193 ülkeden 98 bin ziyaretçinin katılımıyla fuarda ziyaretçi rekoru kırılmıştı.
    İhracat, iş ajandamızın en önemli başlıklarından biri
    Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri şirketlerinden olan Teksüt, Gulfood Fuar’ına beşinci kez katılıyor. “İhracat, iş ajandamızın en önemli başlıklarından biri” diyen Teksüt Yönetim Kurulu Üyesi Arda Aksaray, “Uzun zamandır ihracat yapan bir şirketiz ama son yıllarda bu konudaki hamlelerimizi daha da büyüttük. 2018 başında, ihracat yaptığımız ülke sayısını 9’dan 14’e taşıdığımızı duyurmuştuk. İhracat hacmimizi düzenli olarak geliştiriyoruz. 2019 yılında da iyi bir performans ortaya koymak istiyoruz. İhracatımızın artışında, geçmiş yıllarda Gulfood’da yaptığımız temaslarımızın önemli etkisi var. Bu nedenle bu fuarda olmayı önemsiyoruz” diye konuştu.
    Gulfood Fuarı Birinci Salon 100 No’lu Standta (Hall 1 Stand 100) ürünlerini sergileyecek olan Teksüt; beyaz ve kaşar gibi geleneksel peynirlerin yanı sıra labne, krem, süzme ile çubuk, misket, mihaliç, örgü gibi yöresel peynirlerini, ayrıca tereyağı, UHT süt, yoğurt ve ayran ürünlerini tanıtacak.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.