DOLAR 32,3285
EURO 35,0533
ALTIN 2296,147
BIST 9013,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tekzen 127. mağazasını Nissara AVM’de açtı

    Tekzen 127. mağazasını Nissara AVM’de açtı
    03.11.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin yüzde 100 yerli ve en yaygın ev geliştirme perakendecisi Tekzen, 127. mağazasını Nevşehir Nissara AVM’de açtı. Yıl sonuna kadar mağaza sayısını 130’a çıkarmayı hedefleyen Tekzen’in Nevşehir’deki mağazası şehrin ilk ev geliştirme perakendecisi olma özelliğini taşıyor.

    Türk perakende sektöründe hızlı bir değişim ve gelişim içerisine giren Tekzen, yıl sonu hedeflerine adım adım yaklaşıyor. ‘Her ilde bir Tekzen’ hedefiyle hareket eden Tekzen, Nevşehir Nissara AVM’de açtığı mağazası ile mağaza sayısını 127’ye çıkardı. Mağazacılık anlamında agresif bir tutum sergileyen, yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekzen, Nevşehir’le birlikte 55 şehre ulaşmış oldu.

    Tekzen’in Nissara AVM içerisindeki mağazası şehrin ilk ev geliştirme perakende mağazası olma özelliğini taşıyor. 1.694 metrekare net satış alanına sahip mağaza, nüfusun yüzde 51’i kadın olan Nevşehir halkına, mobilyadan ev ve mutfak gereçlerine, inşaat ve tesisat malzemelerinden elektrik ve aydınlatma ürünlerine, bahçe dünyasından evcil hayvan dünyasına kadar çok geniş yelpazedeki binlerce çeşit ürünü aynı çatı altında sunacak. Tekzen, bir yandan yeni mağaza açılışlarını sürdürürken diğer yandan da mevcut mağazalarını müşterilerine daha konforlu alışveriş ortamı sunmak için yenilemeye devam ediyor.

    Mağazanın açılış kurdelesini kesen Tekzen Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Onur Mertoğlu, kriz dönemlerinde bile büyümeye devam eden bir şirket olduklarını ve kendilerini geri çekmeyerek yatırımlarını sürdürdüklerini belirtti. Her yıl biraz daha yükselerek Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği ‘Fortune 500’ listesinde 265. sırada yer aldıklarını belirten Mertoğlu, bunda müşteri memnuniyetinin ve başarılı, dinamik bir ekibin katkısının büyük olduğunu söyledi. Mertoğlu, “Türkiye’nin 7 bölgesinde faaliyet gösteriyoruz. İç Anadolu bölgesindeki 19. mağazamızı açtık. Bölge ve insan ayırımı yapmıyoruz. Diyarbakır’daki mağazamızda da Çeşme mağazamızda da fiyatlarımız aynı. Nevşehir’de de aynı olacak.” dedi.

    Onur Mertoğlu, “Bugün yaklaşık 3 bin çalışanımız var. Dolaylı olarak tedarikçilerimizle birlikte etkilediğimiz istihdam sayısı 27-28 bin kişi. İşsizliği aşağıya çeken bir şirketiz. Biz her yıl yüzde 22-24 bandında büyüyoruz. Yani şirket 4’te 1 büyüyor. Türk ekonomisi 2016 yılında 3.2 büyüdü. Tekzen yüzde 21 büyüdü. Yeni yatırımlar yapmaya devam ediyoruz, mevcut yatırımlarımızda da verimliliği artırıyoruz. Daha fazla tüketiciye ulaşmaya, verdiğimiz ürün ve hizmetlerde farklılaşmaya çalışıyoruz. Tüketicisini mutlu eden bir organizasyon olduğumuz için büyümeye de devam edeceğiz.” diye konuştu.

    Nevşehir Nissara AVM mağazasının açılışına özel 30 Kasım’a kadar devam edecek kampanya kapsamında, Alpino Gardırop 499.90 TL’den, Kumtel 1800W buharlı ısıtıcı 69.99 TL’den, 65 cm banyo dolabı 179.90 TL’den, ahşap açılır masa seti 329.90 TL’den, 6’lı yaprak avize 179.90 TL’den, alüminyum çantalı vidalama seti 54.99 TL’den, Fildişi optimus batarya serisi 49.99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

    TEKZEN, “Her ilde bir TEKZEN” hedefiyle büyümeye, güler yüzlü hizmet anlayışını Türkiye’nin her noktasına taşımaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.