DOLAR 32,5072
EURO 34,9218
ALTIN 2425,989
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Temmer, Marble İzmir Fuarında yeni taşı PANTERA BIANCA’yı tanıtıyor

    Temmer, Marble İzmir Fuarında  yeni taşı PANTERA BIANCA’yı tanıtıyor
    23.03.2018
    A+
    A-

    Alanında dünyanın 3. büyük fuarı olan Marble İzmir- Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı 28 Mart’ta kapılarını açıyor. 4 kıtayı İzmir’de buluşturan Marble İzmir’de geniş ürün yelpazesiyle yerini alacak olan Temmer, en yeni ürünü PANTERA BIANCA’yı Çin’den sonra İzmir’de de alıcılara tanıştıracak!

    İzmir’de bu yıl 24. kez düzenlenecek olan Marble İzmir-Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı 28 Mart 2018 tarihinde kapılarını açıyor. 31 Mart tarihine kadar sürecek olan uluslararası fuar, alanında dünyanın en büyük 3. fuarı olarak doğal taş üretici ve ithalatçılarını biraraya getirecek.

    4 kıtayı İzmir’de buluşturan Marble İzmir’de geniş ürün yelpazesiyle yerini alacak olan Temmer, en yeni ürünü PANTERA BIANCA’yı Çin’den sonra İzmir’de de yabancı heyetlerle tanıştırmaya hazırlanıyor.

    Mihenk Taşı Fuarlar İhracatı Geliştirmede Önemli!

    Geçtiğimiz günlerde de Çin’de düzenlenen Xiamen Stone fuarına katılan Temmer’in Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya, yıllardır sektör açısından mihenk taşı kabul edilen fuarlarda yer alarak özellikle ihracatı geliştirme konusunda önemli adımlar attıklarını söyledi.

    Yurtdışında Türk mermerinin öneminin iç pazardan daha çok anlaşıldığını ifade eden Rüstem Çetinkaya, “Bunu fuarlarda daha iyi anlıyoruz. Çünkü hem Çin’de, hem İzmir’de standımızı yüksek oranda yabancı heyetler ziyaret ediyor, bilgi alıyor” dedi.

    Temmer olarak halen dünyanın 40 ülkesine ihracat yaptıklarını anlatan Çetinkaya, Marble İzmir gibi uluslararası fuarların yeni ülkelerle temas etme konusunda önemli fırsatlar sunduğunu belirterek, bu yılki fuara bir çok ülkenin ilk kez katılacak olduğuna dikkat çekti.

    Rüstem Çetinkaya “ 4 kıtanın doğaltaş firmalarını biraraya getiren Marble İzmir, sektörün 2023 yılı ihracat hedeflerine ulaşması için önemli kilometre taşlarından birini oluşturuyor. Biz de bu fuarda hem Temmer, hem de Natura olarak iki ayrı stantta yer alıyoruz. Kendi ocaklarımız Afyonkarahisar, Bilecik, Muğla ve Eskişehir’de bulunuyor. Sergilediğimiz yüzlerce çeşit mermeri ithalatçıların ve mimarların beğenisine sunuyoruz. Özellikle en yeni ürünlerimizden PANTERA BIANCA’nın Çin’de olduğu gibi burada da ciddi ilgi görmesini bekliyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.