DOLAR 32,3251
EURO 35,0329
ALTIN 2282,686
BIST 8974,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Temsa İş Makinaları Subor’a sekiz Komatsu forklift kiralandı

    Temsa İş Makinaları Subor’a sekiz Komatsu forklift kiralandı
    29.11.2019
    A+
    A-

    Müşterilerinin çözüm ortağı olma hedefiyle faaliyet gösteren Temsa İş Makinaları, endüstriyel su boruları üreticisi Subor’a Komatsu markalı 8 adet dizel forklift kiraladı. Bir hizmet şirketi olarak müşterilerine satış ve satış sonrası hizmetin yanı sıra ikinci el, kiralama ve finansman desteği de sunan Temsa İş Makinaları, yeni yılla birlikte kiralama hizmetlerine stratejik anlamda ağırlık vereceğini belirtti.

    İş makinaları ve maden makinaları üretiminde dünyanın lider markası Komatsu’nun 1983 yılından beri Türkiye ve yanı sıra Azerbaycan, Gürcistan gibi yakın coğrafyaların da distribütörlüğünü yürüten Temsa İş Makinaları, endüstriyel su boruları üreticisi Subor’a zorlu koşullarda üstün performans gösteren, Komatsu FD50, FD30, FD25 model forkliftlerden 8 adet kiraladı. 1.8 tondan 16 tona kadar farklı tonajdaki Komatsu dizel forkliftler bu sayede etkin verimlilikle farklı iş gereksinimlerine cevap verebiliyor. Teslimatlar, Subor’un Sakarya ve Urfa fabrikalarında, Temsa İş Makinaları Kirlama Hizmetleri yetkilileri, Bölge Satış Yöneticileri ile Subor yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti.

    Teslimat ile ilgili konuşan Temsa İş Makinaları Endüstriyel Ürünler Grup Müdürü Bülent Beleda bir hizmet şirketi olarak müşterilerinin çözüm ortağı olmayı hedeflediklerinin altını çizerek şunları söyledi: “Bir hizmet şirketi olarak kurulduğumuz günden bu yana müşterilerimizin ihtiyaçlarını maksimum düzeyde karşılamak üzere çalışıyoruz. Her biri kendi alanında dünyanın lider markası konumundaki markaların distribütörlüğü yürütürken, müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözüm geliştiriyor, onların işine değer katıyoruz. Bu anlamda Subor ile başlattığımız bu iş birliği bizim için çok önemli.Birlikte kazanmak, birlikte büyümek dileğiyle.“

    Endüstriyel Ürünlerdeki kiralama hizmeti hakkında bilgi veren Temsa İş Makinaları Kiralama Müdürü Caner İstanbul ise şöyle konuştu: “Hizmet odaklı yaklaşımımıza paralel olarak, geniş servis ağımız ve uzman teknik ekibimizle müşterilerimizin daima yanındayız. Satış ve satış sonrası desteğin yanı sıra müşterilerimizin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda iş makinaları ve forklift için kiralama hizmetleri de sunuyoruz. Kiralama hizmetleri özellikle proje bazlı yatırımlarda tercih ediliyor böylece firma finansal kaynaklarını daha efektif kullanılabilecek şekilde planlayabiliyor. Temsa İş Makinaları olarak bu ihtiyacın farkındayız ve daha önce iş makinaları ağırlıklı yürüttüğümüz kiralama faaliyetlerimizi, 2020 yılında endüstriyel ürünler tarafında da yaygınlaştırmak hedefindeyiz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.