DOLAR 32,4496
EURO 34,4641
ALTIN 2487,67
BIST 9679,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Teorikte ve pratikte ‘İK Yönetimi’ için sertifikalı eğitim

    23.09.2019
    A+
    A-

    Beykoz Üniversitesi’nin katkılarıyla hazırlanan ‘İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı’nın ilki 5-26 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Teorik ve pratik bilginin bir arada verileceği programda, yerli ve yabancı şirketlerde görevlerini sürdüren İK liderleri de konuşmacı olarak yer alacak.

    Teknoloji hızla ilerlerken sanılanın aksine insan becerileri, karar alma süreçleri çok daha ön plana çıkıyor. İş yerlerinde bunun en çok hissedildiği alan ise İnsan Kaynakları. Beykoz Üniversitesi ve Derin Akademi, günümüz ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hazırladıkları ‘İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı’ ile bu alana yeni bir soluk getiriyor. Eğitimde kalitesini kanıtlayan iki önemli kuruluşun iş birliğiyle hazırlanan ‘İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı’nın ilki 5-26 Ekim tarihlerinde başlayacak.

    32 saatten oluşan programı uzun yıllar alanında lider kurumlarda yöneticilik yapan Osman Ünal ve Hakan Selahi yönetecek. Teorik ve pratik bilginin bir arada verileceği programda, iş hayatında karşılaşılabilecek birçok problem uygulamalarıyla masaya yatırılacak.

    İK liderleri anlatacak
    Programda, karşılıklı öğrenme, tecrübe paylaşımı, gerçek vakalar üzerinden öğrenme ve çalıştaylar yer alacak. Eğitimlerin yanı sıra Pelin Kuzucu (Hyatt Group İK Direktörü), Ata Selçuk (Eczacıbaşı Holding İK Koordinatörü) ve Nisa Dizdar (ebebek İK Direktörü) gibi çeşitli yerli ve yabancı kurumlarda yönetici olarak görevini sürdüren liderler de konuk konuşmacı olarak tecrübelerini program katılımcıları ile paylaşacaklar.

    4 hafta sürecek
    Ekim ayından itibaren her ay tekrarlanması planlanan programın ilki 5-26 Ekim tarihleri arasında Cumartesi günleri (4 hafta) Mecidiyeköy’deki Torun Center’da yapılacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.