DOLAR 32,5983
EURO 34,793
ALTIN 2491,589
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tepe Güvenlik Mobil ile hayat elinizin altında

    Tepe Güvenlik Mobil ile hayat elinizin altında
    14.12.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin öncü elektronik güvenlik ve alarm markası Tepe Güvenlik, geliştirdiği mobil uygulama ile güvenliği müşterilerinin cebine taşıyor.

    Tepe Güvenlik Mobil uygulamasını, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için hayata geçirdiklerini belirten Tepe Güvenlik Genel Müdürü Özgür Gök, uygulama sayesindealarm sistemi kullanıcı bilgilerine erişim, alarm sinyalleri ile ilgili anlık bildirimler, fatura tarihi takibi gibi konuların artık cep telefonundan kolayca sağlanabileceğine dikkat çekti.

    Alarm sistemi müşterilerinin kendi belirleyecekleri tarihler arasında sistem hareketlerini mobil uygulama üzerinden görüntüleyebileceklerini kaydeden Gök, “Ayrıca uygulama üzerinden daha önce oluşturulan taleplerin durumuyla ilgili güncel bilgilere ulaşmak da mümkün olacak. Yenilikler ve güncel kampanyalarımızı da anlık olarak uygulama üzerinden müşterilerimizle paylaşacağız” dedi.

    Tepe Güvenlik Mobil, fatura kontrolü ve ‘’hemen öde’’ seçeneği ile de tek tıkla işlem kolaylığı sağlıyor. Uygulama üzerinde geçmiş sinyaller raporlanabiliyor ve “Anlık Bildirim Özelliği” sayesinde güncel bilgilendirmeler alınabiliyor. Ayrıca servis ve bilgi isteği talepleri yapılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.