DOLAR 32,5576
EURO 34,6886
ALTIN 2492,745
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tepe Home’da 2017 fiyatları devam ediyor

    Tepe Home’da 2017 fiyatları devam ediyor
    22.01.2018
    A+
    A-

    Evini yenilemek isteyen herkese Tepe Home’dan büyük fırsat! Yepyeni bir eve 2017 fiyatları ile sahip olabilirsiniz.

    Tepe Home, Ocak ayında değişmeyen fiyatları ile dekorasyon severlere kolaylık sağlamaya devam ediyor.

    Türkiye’de mobilya ve dekorasyon alışverişi deyince akla gelen lider markalardan Tepehome; Geniş ürün yelpazesi, farklı fiyat seçenekleri ve ödeme kolaylıkları ile her zevke hitap eden koleksiyonları ile sezonu 2017 fiyatları ile devam ettiriyor.

    Sezonun en gözde parçalarından oluşan Chester koltuk Norma, Polka, Napoli ,Nancy, Carina oturma grupları , yenilenen kumaş ve tarzı ile oturma odalarınızda şıklığın ve yeniliğin tadına varacaksınız.

    Güçlü tasarım ve kalitesinden asla ödün vermeyen tepe home yemek odası ve yatak odası modelleri ile şıklığı evinizin her köşesinde hissedeceksiniz.

    İster yemek odası, yatak odası isterseniz de oturma grubu , tüm mobilyalarda Net %40 indirim nakit ödemelerde ise ekstra %10 fırsatı ile birlikte 2017 fiyatları Tepe Home mağazalarında devam ediyor. Dünya trendlerini evinde yaşamak isteyen herkes tepe home mağazalarında stil danışmalarında eşliğinde bol çeşit ve fiyat avntajlı ürünlerle dünya standlarını evine taşıyabilir.

    Hayallerinizi ve farklı tarzları evlerinize yansıtmanın kolay ve ulaşılabilir adresi Tepe Home sizleri mağazalarına davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.