DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tepe Home’da ‘evim sensin annem’ fırsatı

    Tepe Home’da ‘evim sensin annem’ fırsatı
    04.05.2017
    A+
    A-

    Sıcacık yuvamızın baş tacıdır annelerimiz, her şeyin en iyisine, en özeline layık annelerimizin bu özel günü için, Tepe Home tüm aksesuarlarda anneler gününe özel %50’ye varan indirim fırsatları hazırladı.

    Bu dünyadaki yegane evimiz, annelerimizin sıcacık kucağı ve şefkatli elleridir. Yuvamızı güzelleştiren, evimizin kraliçesi annelerimiz için, ev dekor aksesuarlarımızda sizlere özel fırsatlar hazırladık. Annelerimizin sevgi ile hazırladıkları sofralara özel mumlar, mumluklar, şamdanlar, kahkahaları ile yaşayan, hayat bulan salonlar için, dekoratif objeler, kaseler, duvar dekorları, vazolar, çerçeveler, tablolar, saatler, annelerimizin sevdikleri çiçeklerden oda kokuları, gerçeğinden ayırt edemeyeceğiniz çiçekler, ferforje ürünler, dekoratif dolaplar, keyifli bahçe sohbetlerine renk katacak fenerler, yastıklar ve daha yüzlerce aksesuarda %50’ye varan indirimler Tepe Home’da sizleri bekliyor.
    Çağdaş ve sofistike, klasik, country, ev ve bahçe mobilyalarına uygun tamamlayıcı aksesuarlarla evlerimizin baş tacı, hayatımızı güzelleştiren annelerimizin evlerini de güzelleştiriyoruz.
    Anneler gününde, anneniz ve kendiniz için seçeceğiniz, her bütçeye uygun aksesuarlarımız için hatırlanan fırsatlar internet site Tepehome.com.tr ve tüm Tepe Home mağazalarında cazip fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.