DOLAR 32,6001
EURO 34,8041
ALTIN 2503,309
BIST 9477,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tepe Nautilus aşkın tam kalbinde

    Tepe Nautilus aşkın tam kalbinde
    06.02.2018
    A+
    A-

    14 Şubat Sevgililer Günü için 9-11 Şubat tarihlerinde hazırladığı etkinliklerle Tepe Nautilus sevenlerin tam kalbinde. Sevdiğinize Aşk Postanesi’nde özel hazırlanmış bir kart gönderebilir, Aşk Çizeri ile eğlenceli bir anı resmedebilir veya kartlar sizin için ne diyor Aşk Tarotu’nda öğrenebilirsiniz. Sizlere 3 gün boyunca trio ile aşk şarkılarının eşlik edeceği Tepe Nautilus’ta tek seferde 250 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes anında yemek katında geçerli 25 TL ve çift kişilik sinema bileti de kazanıyor.

    Aşk bir güne sığmaz diyenlerdenseniz Tepe Nautilus, 9-11 Şubat tarihleri arasında Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı etkinliklerle sizin tercihiniz olabilir. 3 gün boyunca eğlenceli etkinliklerinin yanı sıra trio eşliğinde sizleri aşk şarkılarıyla buluşturan Tepe Nautilus’ta tek seferde 250 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes anında yemek katında geçerli 25 TL yüklü Tepe Nautilus Card ve çift kişilik sinema bileti de kazanıyor.

    Sevginin en güzeli kelimelerde gizli!

    Sevdiğinize yazacağınız birkaç güzel satır unutulmaz bir anı olabilir. Tepe Nautilus’ta Sevgililer Gününe özel hazırlanan kartpostallar sizi bekliyor. Aşk Postanesi’ndeki postacı sizin için kartınızı sevdiğiniz neredeyse ona ulaştıracak.

    Sevgi dolu bir karikatüre ne dersiniz?

    Sevdiğinize güzel bir sürpriz yapmak veya bir arada geçirdiğiniz anı eğlenceli ve aşk temalı bir karikatürle sonsuzlaştırmak isterseniz Aşk Çizeri 3 gün boyunca sizleri Tepe Nautilus’ta bekliyor olacak.

    Aşk kartınız size ne söyleyecek bilmek istemez misiniz?

    Fala inanıp falsız da kalmayanlardansanız, Aşk Tarotu’nda kartlar sizin için nasıl açılacak, neler söyleyecek heyecanıyla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

    Tepe Nautilus’un 9-11 Şubat tarihlerinde 12.00-20.00 saatleri arasında hazırladığı tamamen ücretsiz etkinliklerle günlerce süren keyifli bir Sevgililer Günü programı hazırlayabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.