DOLAR 32,5248
EURO 34,7416
ALTIN 2490,173
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tepe Savunma’dan güvenlik sektöründe bir ilk

    Tepe Savunma’dan güvenlik sektöründe bir ilk
    17.05.2018
    A+
    A-

    13 bin çalışanıyla Türkiye’nin öncü şirketleri arasında yer alan Tepe Savunma ve Güvenlik A.Ş, güvenlik sektöründe bir ilki gerçekleştirdi.

    Yenilikçilik politikasını şirket çalışanlarına yönelik başlattığı Ideathon maratonuyla güçlendiren Tepe Savunma, Ideathon Projesi ile hizmetlerini deneyim, hız, dijitalleşme, yetkinlik iyileştirmesi yaratacak; uygulanabilir, özgün, fayda sağlayacak fikirlerle geliştirmeyi planlıyor.

    İnovatif fikirleri hayata geçirerek sektörün büyümesine ivme kazandırmayı hedefleyen Tepe Savunma, fikir maratonunun ilk adımı olan Ideathon Projesi ile çalışanlarına fikirlerini özgür bir platformda anlatma fırsatı sundu. Ideathon Day’de dereceye giren çalışanların fikirleri, geliştirilerek Tepe Savunma’da hayata geçirilme şansını bulacak.

    Ideathon Day’de sunumlarını gerçekleştirerek ödül almaya hak kazanan Tepe Savunma çalışanları; birinci Emirhan Erdoğan, ikinci Murat Şaşmaz ve üçüncü İlker Gündoğdu ile Gökhan Altınok ödüllerini Genel Müdür Bora Doğualp’in elinden aldılar.

    TEPE SAVUNMA YARATICI FİKİRLERİN PEŞİNDE

    Güvenlik sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıracak fikir arayışında olduklarını söyleyen Tepe Savunma Genel Müdürü Bora Doğualp, “Endüstri 4.0’ı ana gündem maddesi yapıp, inovatif ürünlerle büyümeyi hedefliyoruz. Sektörümüze öncülük yapmasını düşündüğümüz ideathon ve haziran ayında gerçekleştireceğimiz hackathon ile şirketimize dolayısıyla sektörümüze deneyim, hız, dijitalleşme, yetkinlik iyileştirmesi yaratacak; uygulanabilir, özgün, fayda sağlayacak fikirleri bulmayı ve geliştirip uygulamaya geçirmeyi planlıyoruz ”diye konuştu.

    “Aramızdaki bağ yenilikçi fikirlerle güçleniyor” anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Doğualp, Ideathon Day’de çalışanların fikirlerinin geliştirilmesi, üretilmesi, hayata geçirilmesi ve pazarlanması eğitimlerini aldıklarını da söyledi.

    HACKATHON 22-23 HAZİRAN’DA

    Tepe Savunma, yenilikçi fikir arayışına sektöründe yine bir ilk olacak hackathon projesi ile devam edecek.  Tepe Savunma, inovasyona verdiği değer doğrultusunda, 22-23 Haziran’da Habita’da hackathon etkinliği düzenleyecek. Üniversitelerin kuluçka merkezlerini, start up’ları, girişimcileri, yazılımcıları ve pazarlamacıları bir araya getirecek etkinlikte ortaya çıkacak yaratıcı fikirler, hayata geçirilip Tepe Savunma’da uygulanma şansını yakalayacak.

    Etkinliğe 3 Haziran 2018’e tarihine kadar www. tepesavunmahachathon. com adresinden başvuru yapılabilecek. Proje kapsamında; Bilkent Cyberpark, ODTÜ Teknokent, İTÜ Kuluçka Merkezi ile iş birliği yapılacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.