DOLAR 32,4479
EURO 34,458
ALTIN 2488,422
BIST 9679,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tepe Servis inovatif yaklaşımlarla hizmet kalitesini artırıyor

    Tepe Servis inovatif yaklaşımlarla hizmet kalitesini artırıyor
    28.06.2018
    A+
    A-

    Mersin, Isparta ve Yozgat’ta açılan Türkiye’nin ilk üç şehir hastanesinin medikal olmayan genel destek hizmetleri ile Isparta Şehir Hastanesi’nin bina destek hizmetlerini sunan, yakın bir tarihte dünyanın en büyük hastane komplekslerinden, 3 bin 731 yataklı dev Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne hizmet vermeye başlayacak olan Tepe Servis ve Yönetim A.Ş, geliştirilmesini sağladığı iş takip uygulamasıyla hastane destek hizmetlerindeki verimliliğini arttırmayı başardı.   

    Şehir hastanelerindeki tüm hizmetlerini uzaktan erişimli ve gerçek zamanlı yönetebilmek amacıyla yazılım ve bilgi teknolojileri alanında uzman Ankara merkezli idvlabs firması ile iş birliği içerisine giren Tepe Servis, tamamen yerli bir iş takip sistemi uygulaması olan “Ontime” programının hastane hizmetlerine özel kurgulanması için yatırım yaptı.

    Söz konusu program mobil arayüzüyle şehir hastanelerindeki iş süreçlerine hız katmakla birlikte, Tepe Servis çalışanlarının hastane içerisindeki faaliyetlerini ayrıntılı olarak kayıt altına alabiliyor. Program sayesinde çalışanların performansı ve işlerin tamamlanma verileri yöneticiler tarafından her aşamada mobil cihazlar ve internet üzerinden takip edilebiliyor.

    Söz konusu uygulama ile şehir hastaneleri destek hizmetlerinde büyük bir fark yarattıklarını söyleyen Tepe Servis Kamu Özel İş Birliği Projeleri’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Evren Tüfekçioğlu, “İşin anlık olarak takip edilebilmesi özelliği ile  zaman ve iş gücü analizi rahatlıkla yapabiliyoruz. Elde edilen verilerle planlama yaparak istediğimiz verimliliği yakalayabiliyoruz. Kullanıcı kabiliyetini ve performansını değerlendirebiliyoruz. Hizmet ve iş gücü süresini ölçümleyebiliyoruz ” diye konuştu.

    Sektörde fark yaratmak adına, yenilikçi ve yaratıcı çözümler ile teknolojiyle entegre olmuş donanımları birincil öncelikte tuttuklarını ifade eden Tüfekçioğlu, “Kuruluşumuzdan itibaren iş verimliliğini çok önemseyen bir kurum olduk, bu nedenle hizmetlerimize özel inovatif teknoloji yatırımlarımızı sürdürerek, yolumuza devam ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.