DOLAR 32,5629
EURO 34,703
ALTIN 2501,406
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Terleme sorununuzu Tanfer Health&Aesthetic’de çözün

    Terleme sorununuzu Tanfer Health&Aesthetic’de çözün
    07.06.2017
    A+
    A-

    Yaz aylarında sosyal yaşamı olumsuz etkileyen ve özgüven eksikliğine sebep olan “aşırı terleme” artık sorun olmaktan çıkıyor. Tanfer Health&Aesthectic’te koltuk altı, avuç içi ve ayak tabanına uygulanan botoks işlemi ile terleme sorununuz 6–9ay çözülüyor.

    Botoks; kozmetik uygulamalardan migren ve çene kasılmasına kadar pek çok rahatsızlığı da çözüm sunuyor. Bu rahatsızlardan biri de aşırı terleme tıp dilindeki adıyla “hyperhidrosis”.

    Sosyal, özel ve iş hayatında ciddi sıkıntılara yol açan aşırı terleme; koltuk altına, avuç içine ve ayak tabanına uygulanan botoks ile kısa sürede tedavi ediliyor.

    En uygun dönem yaz başı

    Koltuk altına uygulanan botoks işleminin en uygun döneminin yaz başı olduğunu belirten Tanfer Health&Aesthetic Medikal Estetik Uzmanı Dr. Meral Seyman, “Botoks enjeksiyonuyla koltuk altındaki ter bezlerine ulaşan sinirleri etkileyerek ter salgılanmasını durdurur. Bu işlemin süresi yaklaşık 20 dakika sürer ve kişi günlük hayatına devam edebilir. Bu kadar kısa süren uygulamanın etkisi ise 6-9 ay sürer. Uygulamanın etkisi 7 gün içinde görülür. İşlemden 10 gün sonra terleme azalır. Tecrübeli ellerde herhangi bir yan etki görülmez” dedi.

    Tanfer Health&Aesthetic’te uygulanan botoks ile terleme sadece bölgesel azaltılıyor, yok edilmiyor ve vücudun diğer bölgelerindeki terleme devam ediyor.

    Tanfer Health&Aesthetic’te tek seansta, kısa süreli ve acısız bir şekilde işleminizi yaptırın, bu yaz terlemek sizin için sorun olmaktan çıksın.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.