DOLAR 32,5121
EURO 34,939
ALTIN 2436,641
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Termo Teknik bayileri Arjantin’e uçuyor

    Termo Teknik bayileri Arjantin’e uçuyor

    Termo Teknik, 1 Nisan – 31 Temmuz tarihleri arasında duvar tipi yoğuşmalı EVOMAX kazan alan bayilerini, Kasım ayında Tango, futbol ve doğal güzellikler ülkesi Arjantin’e götürüyor.

    İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Stelrad Radiators Group’un (SRG) Türkiye’deki iştiraki olan Termo Teknik, “Arjantin Kampanyası” çerçevesinde, 1 Nisan – 31 Temmuz tarihleri arasında duvar tipi yoğuşmalı kazan EVOMAX alan bayilerini, 16 – 21 Kasım tarihleri arasında tango, futbol ve doğal güzellikleri ile tanınan Arjantin’e götürüyor. 6 gün sürecek gezi esnasında Latin Amerika’nın Paris’i olarak bilinen Buenos Aires şehri ile muhteşem şelaleleri ve tropik ormanı ile dünya çapında ün kazanmış olan Iguazu Milli Parkı’nı ziyaret edecek olan Termo Teknik bayileri, doğa turlarıyla da unutulmaz anlar yaşayacaklar.

    Termo Teknik bayileri; Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te Tango müzesi, botanik bahçeleri, Plaza de Mayo meydanı, Maradona’nın takımı Boca Juniors’ın stadyumu gibi dünyaca ünlü yerleri ziyaret etme ve geleneksel Arjantin yemekleri eşliğinde efsanevi tango gecesine katılma olanağı bulacak. Iguazu Milli Parkı’nda ise Paraguay, Arjantin, Brezilya’nın birleştiği noktada Dünyanın en büyük şelaleri unvanına sahip olan Iguazu şelalelerinin nefes kesen manzarasını nehrin içinden seyredecek olan Termo Teknik bayileri, aynı zamanda nehirde ve kanyonlarda ünlü şelalelerin altından geçerek heyecan dolu bir tekne gezisi ve ardından doğa turu yapacak.

    İngiltere’de 6 Sigma’lı üretim
    110 yıllık tecrübeye sahip Ideal Boilers’ın İngiltere’deki ödüllü tesislerinde üretilen ve Termo Teknik tarafından Türk tüketicisine sunulan 6 Sigma kalitesine sahip EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar, merkezi ısıtma sistemlerinde kurulum, bakım ve kullanım kolaylığı açısından çok önemli avantajlar sağlıyor.

    Benzersiz Teknik Donanım
    Tek kazan ile 42, 65, 90, 105, 125 ve 160 kW kapasite değerlerine sahip olan EVOMAX, ısı talebine bağlı olarak kaskad kontrol paneli ile 15 adete kadar (Toplam 2400 kW = 2.000.000 kcal/h ) kontrol edilebiliyor. Türkçe karakterli kullanıcı ara yüzü hem kullanıcı, hem servis için kolay, hızlı kurulum ve işletme sağlıyor. Web server ünitesi ile kontrol panelinin birlikte çalıştırılması durumunda dünyanın herhangi bir yerinden kazan dairesine erişim sağlanabiliyor.

    Termo Teknik hakkında
    Termo Teknik, 1966 yılında Türkiye’nin lider radyatör üreticisi olarak faaliyetine başlamış; 1999’da uluslararası ısı devi Stelrad Radiators Group (SRG)’a katılmış; iç ve dış pazardaki gücünü katlayarak arttırmaya devam etmiştir.

    Türkiye’deki yatırımı 100 milyon doların üzerinde olan Termo Teknik, yıllardır ISO500 listesinde en büyük sanayi şirketleri arasında yer aldığı gibi, sektöründe 2005 yılından bu yana toplam 9 kez ihracat şampiyonu olarak sayısız ödüle layık görülmüştür.

    50 yıldır devam ettiği yolculuğu sonunda bugün ürünlerini Çin’den Şili’ye, Avustralya’dan Kanada’ya kadar geniş bir coğrafyada; aralarında ABD ve Rusya’nın da bulunduğu 50’yi aşkın ülkeye ihraç etmektedir. 2009’dan bu güne de, Türkiye’den çok daha uzun yıllardır doğalgaz deneyimine sahip İngiltere’de 6 Sigma ile üretilen nitelikli kombi ve kazan grubunu Türk tüketicisine sunmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.