DOLAR 32,3841
EURO 35,0596
ALTIN 2326,178
BIST 9096,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Termo Teknik üretime, yatırıma ve iş ortakları ile sağlam ilişkiler geliştirmeye devam ediyor

    Termo Teknik üretime, yatırıma ve iş ortakları ile sağlam ilişkiler geliştirmeye devam ediyor

    Termo Teknik Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Salim Çetinkurşun, 2018 yılında fabrika yatırımlarının devam ettiğini, iş ortakları ile ilişkilerin geliştiğini; 2019 yılında da üretim yatırımlarının devam edeceğini, bayilerle samimiyete, güvene ve işbirliğine dayanan  ilişkinin artarak  sürdürüleceğini söyledi.

    Termo Teknik Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Salim Çetinkurşun 2018 yılını değerlendirdi, 2019 yılına ilişkin beklenti ve tahminlerini açıkladı.  Termo Teknik’in 2018’de yatırımlarına devam ettiğini, üretim ve hizmet kalitesini yükselttiğini ve  iş ortakları ile de ilişkilerini sağlamlaştırdığını belirten Çetinkurşun şunları söyledi:

    “Termo Teknik, 1966 yılında İstanbul İstinye’de kuruldu. Kat kaloriferi sistemleri üretimine 1986’da başlayarak ısı sistemleri tedarikçisi olmanın ilk adımlarını attı. 1999 yılında SRG’ye (Stelrad Radiators Group) katılarak iç ve dış pazarlarda gücünü arttırdı. Bugün dünyanın en büyük panel radyatör fabrikasına sahip olan Termo Teknik, aynı zamanda Türk tüketicisine sunduğu yüksek verimli kombi ve kazan serisi ile de Türkiye’nin sayılı ısı sistemleri tedarikçilerindendir.

    Termo Teknik 50 yılı aşan süreden bu yana Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Köklü geçmişimizin de verdiği güçle Türkiye’de hemen hemen bütün kullanıcılar ve profesyoneller tarafından bilinen bir markayız. Bu 50 yılda bayilerimiz ve tüm iş ortaklarımız ile samimiyete, güvene ve işbirliğine dayanan bir ilişki kurduk, bu ilişki en büyük gücümüz, 2019’da da işbirliğini artırarak sürdüreceğiz.”

    Termo Teknik’in 200’ün üzerinde bayi ve 500’ün üzerinde satış noktası ile Türkiye’nin tamamında tüketiciye ulaştığını vurgulayan Çetinkurşun, bayiler ile iletişimin önemine de dikkat çekerek, “Satış yönetmenlerimiz ve şirketimizin üst yöneticileri aileden gördüğümüz iş ortaklarımız ile yakın temas halindedir ve piyasanın nabzını tutmaktadır. Böyle bir iletişim ve ticaret prensibi, güvenli ve sağlam bir büyümenin temel taşıdır. Termo Teknik olarak bayilerimizi aileden görüyoruz ve gelecek planlarımızı birlikte oluşturuyoruz.” dedi.

    Dev Fabrika

    Termo Teknik’in Çorlu’da bulunan, 6 bant ve 43 bin m2 kapalı alana sahip radyatör fabrikasının kendi alanında en  yeni teknoloji ve ile üretim yaptığını belirten Çetinkurşun şöyle devam etti:

    “Dünyanın en büyük panel radyatör fabrikası olan üretim birimimizde en çok kullandığımız hammadde çelik sac. Bu çelik sac verimlik ve ekonomi açısından en ileri teknoloji ile işlemden geçirilerek radyatöre dönüşüyor.

    Üretimimiz elektrik kaynaklı olduğundan minimum seviyede emisyon salınımı gerçekleşiyor. Üretimde kullandığımız teknoloji ve araçlar hem üstün kalite hem de verimlilik sağlıyor. Türkiye’nin ihtiyacını karşılayacak ve başta Avrupa Birliği ülkeleri olmak üzere dünyanın dört bir yanına ihracat yapacak böyle bir fabrikayı oluşturmak için 100 milyon doların üzerinde yatırım yapıldı. Üretim kapasitemiz ve ürünlerimiz Termo Teknik’in gücünü oluşturan bir başka öğedir.”

    Çetinkurşun 2018 yılında fabrikada iyileştirme ve geliştirme yatırımlarının yapıldığını, 2019 yılında da yatırımlara devam edileceğini söyledi.

    Kalite belgeleri

    Termo Teknik’in en önemli değerlerinden birisinin çalışanları olduğunu bu nedenle kalitenin yanısıra iş güvenliğine yatırım yapıldığını vurgulayan Çetinkurşun, TSE’nin yanısıra, BS, ISO 9001:2008 akreditasyonu; uluslararası radyatör standardı olan EN442 ve DIN, BSI, NF, GOST-R, UkrSEPRO, EMI’ye sahip olunduğunu ve çalışanların iş güvenliği ve sağlığı açısından en önemli belge olan OHSAS 18001 belgesinin de bulunduğunu belirtti.

     Ürünler

    Termo Teknik’in Çorlu’da bulunan fabrikasında ürettiği klasik ve dekoratif Silüet serisi radyatörler, nitelikli kombi ve  kazanları ile Türkiye’nin en büyük ısı tedarikçilerinden olduğunu hatırlatan Çetinkurşun, 2018 yılında tüketici tarafından çok beğenilen ve sevilerek kullanılan, 2019 yılında da kullanıcıları mutlu edecek ürünler hakkında şu bilgileri verdi:

    Silüet Serisi

    “Bugüne kadar verimliliği, montaj kolaylığı ve çeşitliliği ile dikkat çeken Termo Teknik panel radyatörleri, şimdi Silüet Serisi ile mekanların estetiğine de katkıda bulunmayı hedefliyor. Tıpkı klasik panel radyatörler gibi çelikten imal edilen dolayısıyla aynı dayanıklılık ve tesisat dostu yapıya sahip olan Silüet Serisi’nin yatay ve dikey olarak tasarlanan Minima, Style, Vertica ve Latida modelleri, minimalistten geleneksel çizgilere sahip birçok dekorasyona uyum sağlayacak tip ve ölçü çeşitleri ile Türk tüketicisine sunuluyor. Dikey formlu ölçü alternatifleri de sağlayan Silüet Serisi, mekanlara hem performans hem de estetik katmak için tasarlandı.”

    Kombi Kazan Grubu

    Kombi ve kazan grubumuzda İngiltere’de 110 yıllık tecrübe ve 6 Sigma ile üretilen, yüzde 109’a varan enerji verimliliğine sahip olan LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi ve İngiltere iş dünyasının en prestijli ödülü “The Queen’s Award” sahibi duvar tipi yoğuşmalı kazan EVOMAX, Türk tüketicisinin ve inşaat sahiplerinin çok sevdiği ürünlerimizden. IMAX XTRA EL yer tipi yoğuşmalı kazan serimiz ise merkezi ısıtma sistemleri portföyümüzü tamamlayıcı bir ürün.

    LOGIC 26/35 Yoğuşmalı Kombiler (****) enerji verimi ile sınıfının en yüksek enerji verimliliğine sahip. Aynı zamanda en düşük atık gaz seviyesi olan Sınıf 5 NOx sınıfı ile çevreci.

    Merkezi ısıtma sistemlerindeki ana ürün grubumuz olan EVOMAX kazanlarımız ileri teknoloji teknik tasarımı ve gelişmiş kontrol aksesuarları sayesinde, sabit verimlilikte çalışarak istenen sıcaklığı yakalayabilecek bir tasarıma sahip ve bu sayede minimum enerji tüketimi ile maksimum konfor sağlayabiliyor. EVOMAX, 42, 65, 90, 105, 125, 160 kW ısıtma kapasiteleri ile farklı büyüklükteki ısıtma ihtiyaçları için de kullanılabiliyor.

    Ideal Boilers ile Termo Teknik arasında yapılan işbirliğiyle 2016 yılında Türkiye’ye sunulan  IMAX XTRA EL yer tipi yoğuşmalı kazan serisi, dar alanlarda yüksek ısıtma kapasite olanağı ve kullanım kolaylığı sağlıyor. IMAX kazan serimiz ile merkezi ısıtma sistemleri portföyümüzü de genişletiyoruz.

     Ürünlerimizin tümü Türkiye’de 2018 yılı Nisan ayında uygulamaya konulan ERP (Energy Related Products – Enerji İlişkili Ürünler) Yönetmeliği’ne 2015 yılından beri  uygun. ERP yönetmeliği, enerji tüketimini ve karbondioksit salınımını global bir çerçevede azaltmayı amaçlıyor. Termo Teknik olarak biz bu yönetmeliği hem Türkiye’nin çevre bilincinin gelişmesi hem de her yıl bilinçsiz ve verimsiz enerji tüketimi nedeniyle oluşan ulusal maddi kaybımızın önlenmesi açısından çok değerli ve kıymetli bir adım olarak görüyoruz.”

    2019 Hedefleri

    Türk tüketicisini Türkiye’den çok daha uzun yıllardır doğalgaz kullanan Avrupa ülkelerinde standartlaşmış ürün kalitesiyle buluşturabilmeyi amaçladıklarını vurgulayan Çetinkurşun, Termo Teknik’in 2019 hedeflerini şu şekilde özetledi:

     “Panel radyatör, Termo Teknik’in şüphesiz ana ürün serisidir. Sağlam ve estetik Silüet dekoratif radyatör serisi ile tüketicilerimizin ve taahhüt firmalarımızın beğenisini arttırmayı amaçlıyoruz.

     İngiltere’de 110 yıllık tecrübe ve 6 Sigma ile üretilen, yüzde 109’a varan enerji verimliliğine sahip olan LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombimiz sağlamlığı, verimi, az yer kaplaması ile dikkat çekiyor. LOGIC Premix yoğuşmalı kombimize olan ilginin artarak devam edeceğini düşünüyoruz.

    İngiltere ısıtma sektörünün lider kuruluşlarının Ideal Boilers’dan 2013 yılında ithal edilen, Türkiye duvar tipi yoğuşmalı kazan ısıtma pazarının aktif oyuncularından biri olan EVOMAX 2019 yılında da kamu ve özel projelerin yoğunlukla tercih ettiği bir marka olma yolunda ilerleyecek.

    Ayrıca, 2019’da EVOMAX serimizin yeni bir ürünü olan EVOMAX 2’yi de Türk tüketicisi ile tanıştırmayı planlıyoruz.

     Uzun vadeli hedef

    Termo Teknik olarak uzun vadeli hedefimiz Türk tüketicisini, Avrupa ve Amerika dahil dünyanın dört bir yanında kullanılan Termo Teknik panel radyatörlerin  uluslararası standartlara sahip kalitesine alıştırmaktır. Bir yandan ürün ve çözümlerimizi piyasaya sunarken, bir yandan da, bayilerimiz ile her zaman olduğu gibi samimiyete ve açıklığa dayalı bir iletişimi tercih etmeye devam edeceğiz.”

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.