DOLAR 32,5246
EURO 34,7594
ALTIN 2493,417
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Termo Teknik’ten kombi alana Güral Porselen’den 6 kişilik yemek seti hediye

    Termo Teknik’ten kombi alana Güral Porselen’den 6 kişilik yemek seti hediye

    Termo Teknik LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi, 8 Mayıs – 15 Haziran tarihleri arasında Güral Porselen’den 24 parça porselen yemek seti hediyeli. Ayrıca LOGIC, 30 Haziran’a kadar yapılan ilk çalıştırmalarda 5 yıl garantili.

    İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü (The Queen’s Award)” sahibi LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi’yi Türkiye’ye sunan Termo Teknik, her yıl olduğu gibi bu yıl da, geleneksel Ramazan kampanyasını tüketicilerle buluşturuyor. Geçtiğimiz yıllarda porselen tencere ve yemek seti hediyesi ile tüketicilerin Ramazan sofrasını renklendiren Termo Teknik, bu yıl LOGIC Premix Yoğusmalı Kombi alan tüketicilere Güral Porselen’den 6 kişilik, 24 parça seramik yemek seti hediye ediyor. Ramazan ayı içerisinde LOGIC kombi alan tüketiciler, hediyelerini LOGIC kombiyi satın aldıkları Termo Teknik yetkili satıcılarından teslim alabilecek.

    Termo Teknik, Ramazan hediyesinin yanısıra, “Ek Garanti Kampanyası”nı da devam ettiriyor. Ek ücret ödemeden 5 yıl garantiden faydalanabilmek için, satın alınan LOGIC kombilerin 30 Haziran’a kadar Termo Teknik yetkili servisleri tarafından çalıştırılması gerekiyor

    Avrupa’nın sevilen kombisi
    Ideal Heating tarafından 110 yıllık kombi tecrübesi ile İngiltere’de üretilen 26/35 ve 31/35 kW kapasiteli LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombiler, sınıfının en yüksek enerji verimliliğine sahip kombileri olarak biliniyor. İngiltere ve Avrupa Birliği ülkelerinde yıllardır çok sevilen; Türkiye’de de 2011 yılında piyasaya sunulan ve Türk tüketicisinin kısa zamanda beğenisini kazanan LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi, aynı anda iki banyoda sıcak su sağlayabilen yüksek kapasiteli ve performanslı, tasarruflu ve az yer kaplayan tasarımı ile dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.