DOLAR 32,5241
EURO 34,7399
ALTIN 2493,837
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    The Hinterland’ın ön lansman sergisi Ilgın Kümeart Galeri’de açıldı

    The Hinterland’ın ön lansman sergisi Ilgın Kümeart Galeri’de açıldı
    09.11.2018
    A+
    A-

    Kuratörlüğünü Pırıl Gündüz ve PR Prodüksiyonunu Ayşe Sarıoğlu’nun yaptığı New York merkezli sanat platformu The Hinterland’ın ön lansman sergisi Ilgın Kümeart Galeri’de sanatçıların, sanatseverlerin, koleksiyonerlerin, sanat yazarlarının ve sanat basınının katılımıyla açıldı.

    Emel Ülüş, Genco Gülan, Gül Ilgaz, Horasan, Mali Çakır, Şeydi Murat Koç, Suzan Batu ve Tim Hailey’in katılımıyla oluşan karma sergide sanatçılar, heyecan duygusunun günümüzdeki görsel değişkenlerini keşfe çıkar; tedirginlik uyandırıp kurtulmak isteyeceğimiz bir heyecanın aksine, sürdürülebilir bir varoluş şekli olarak heyecanlılığı yaratan güncel görsel imgeler ve estetik nelerdir, neler olabilir?i araştırıyor. Sergi 19 Kasım’a kadar Kümeart galeride görülebilir.  

    Konaklama ve/veya ortak çalışma alanı gibi hizmetlerin yer aldığı The Hinterland, sanat,tasarım, wellness, yeni teknoloji gibi konular ekseninde uluslararası bir platform yaratırken aynı zamanda Türk ve Amerikalı yaratıcılara da kültürel birdeğişim olanağı sunarak sinerjik bir köprü oluşturmayı hedefliyor. Amerikalı üyeler The Hinterland’ın ev sahipliğinde Türk sanatseverler ve koleksiyonerler ile buluşma imkanı yakalarken, Türk üyeler de eserlerini uluslararası platformlara taşıyarak Amerikalı izleyici, katılımcı ve koleksiyonerler ile buluşturabilecek. New York ve İstanbul’da periyodik olarak düzenlenecek sergiler ve etkinlikler ile, iki şehrin üyeleri için görünürlük artırılması hedefleniyor.

    TheHinterland hakkında bilgi ve başvurular için www.thehinterland.org sitesiniziyaret ediniz. 2019 ilkbahar dönemi ön kayıt için son başvuru tarihi 1 Ocak2019.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.