DOLAR 32,5254
EURO 34,9015
ALTIN 2439,594
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    The One Awards’tan Karaca’ya “Yılın En İtibarlı Markası” ödülü

    The One Awards’tan Karaca’ya “Yılın En İtibarlı Markası” ödülü
    10.01.2018
    A+
    A-

    Marketing Türkiye Dergisi’nin, AKADEMETRE işbirliğiyle 12 ilde bin 200 kişiyle gerçekleştirdiği ve pazarlama sektörünün en önemli ödüllerinden biri olan “The One Awards” Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde, Karaca ev tekstili ve dekorasyon kategorisinde “Yılın En İtibarlı Markası” seçildi.

    Mutfak, sofra ve ev tekstili kategorileriyle öne çıkan Karaca Grup; istikrarlı ve özgün çalışmaları neticesinde kazandığı ödül ile markanın başarılarına bir yenisini daha ekledi. Tasarladığı ev, sofra ve tekstil ürünleriyle herkesin beğenisini kazanan Karaca, bugün bünyesinde hizmet veren 5 şirket bulunduruyor. Karaca, Karaca Home, Emsan, Jumbo ve Cook Plus olmak üzere perakende, toptan, yurt dışı, franchise ve online satış kanalıyla yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren Karaca Grup’un, mağazacılık ağında 269 mağaza ve 2500’ün üzerinde satış noktası bulunuyor. 2014 yılında başlayan yurtdışı hikâyesine bugün 16 ülkede mağazacılık, 28 ülkede ihracat ile devam ediyor.

    The One Awards; sektörde bilginin paylaşıldığı, farklı görüşlerin buluştuğu, sınırsız işbirliği olanaklarının yaratıldığı, 40’ı aşkın sektörden firmanın 40’ı aşkın kategori üzerinden değerlendirmeye tabi tutulduğu sayılı organizasyonlardan biri olarak öne çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.