DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    The Ritz-Carlton’nın Almaty-Kazakistan Genel Müdürü Can Göktaş oldu

    The Ritz-Carlton’nın Almaty-Kazakistan Genel Müdürü Can Göktaş oldu
    28.08.2017
    A+
    A-

    The Ritz-Carlton, Almaty-Kazakistan başarılı bir transfere imza atarak Genel Müdürlük görevine, turizm sektörünün deneyimli ismi Can Göktaş’ı getirdi. 27 yıllık uluslararası otelcilik deneyimine sahip olan Can Göktaş, The Ritz-Carlton Istanbul bünyesinde Genel Müdür konumuna gelen ilk Türk profesyoneldi.

    Dünyanın en büyük lüks otel zincirlerinden biri olan The Ritz-Carlton’un Kazakistan operasyonu, Türk turizm sektörünün başarılı bir ismine emanet edildi. The Ritz-Carlton otellerinin Orta Doğu ve Asya bölgesinde yeni açtığı The Ritz-Carlton,Almaty-Kazakistan’ın başına deneyimli profesyonel Can Göktaş getirildi.

    2001 yılında The Ritz-Carlton, İstanbul’un açılış ekibinde yer alan ve 8 yıl boyunca Satış ve Pazarlama Direktörlüğü gibi önemli görevlerde bulunan Göktaş, The Ritz- Carlton, İstanbul’a 2015 yılında Genel Müdür olarak geri dönmüştü. The Ritz-Carlton, İstanbul’un ilk Türk Genel Müdürü olarak görevini başarıyla tamamlayan Göktaş, Eylül 2017 itibariyle The Ritz-Carlton, Almaty-Kazakistan’ın başına geçti.

    Meslek hayatına, Divan Otelleri’nde başlayıp, Swissotel The Bosphorus gibi uluslararası zincir otellerin ekiplerinde yer alan Göktaş, Yiyecek&İçecek, Ön Büro ve Satış&Pazarlama departmanlarında çeşitli pozisyonlarda görev aldı. Satış ve Pazarlama alanında önemli bir tecrübesi bulunan Can Göktaş, daha önce 2009-2010 yılları arasında Çırağan Palace Kempinski Satış&Pazarlama Direktörlüğü ardından İstanbul, Bodrum, Belek ve Bulgaristan otellerinin tüm satış ve pazarlama operasyon ve gelirlerini yönetmekten sorumlu Türkiye ve Güney Avrupa Bölgesi Satış & Pazarlama Direktörlüğü görevini yürütüyordu.

    Göktaş, geçtiğimiz yıllarda, “Kempinski Grubu’na olağanüstü katkılarından dolayı” 76 otelin arasındaki en başarılı Satış ve Pazarlama Direktörü seçilerek, Kempinski’nin en prestijli ödülü sayılan CEO ödülüne layık görülmüştü.

    Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yöneticiliği’nden 1997 yılında mezun olan Can Göktaş, yüksek lisans programını 2012-2014 yılları arasında Paris’te Neoma Business School’da tamamlayarak Pazarlama&Strateji, Kurum Yöneticiliği, Etkileyici Konuşma, İstatistik, Finans, Stratejik Proje Sunumu, Sürdürülebilir Kurumlar ve Değişim ile Lüks Marka Pazarlama içerikli konularla tezini tamamladı.

    Evli ve iki çocuk babası olan Göktaş; Skal International, Türk Amerikan İş Adamları Derneği, Türk Hindistan Turizm Konseyi ve ChaînedesRôtisseursgibi derneklerin de aktif bir üyesidir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.