DOLAR 32,3212
EURO 35,074
ALTIN 2281,328
BIST 9004,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Thor By Alkoçlar Exclusive Bodrum sessiz ve sakin tatilin kapılarını aralıyor

    Thor By Alkoçlar Exclusive Bodrum sessiz ve sakin tatilin kapılarını aralıyor
    09.06.2017
    A+
    A-

     

    Muhteşem denizi, eşsiz doğa manzarası ve bir tatilden çok daha fazlasını sunan Thor By Alkoçlar Exclusive, günlük yaşamın stresinden uzaklaşmak ve doğanın kalbinde nefes almayı bekleyen misafirlerine eşsiz bir tatil imkânı sunuyor.

    Torba’ nın en gözde tatil merkezi olan Kaynar’ da sadece ‘’Yetişkinlere Özel’’ hizmet sunan denize sıfır Thor By Alkoçlar Exclusive Bodrum, 16000 metrekarelik alan üzerine kurulu şehir merkezine 6 km ve havalimanına 25 km uzaklıkta bulunuyor.

    Eşsiz konfor ve hizmet anlayışıyla, tam anlamıyla şehirden uzaklaşmak ve kendini doğallığın, sadeliğin içinde bulmak isteyenlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan Thor By Alkoçlar Exclusive Bodrum muhteşem doğası ile sessiz, sakin ve huzurlu bir tatilin kapılarını aralıyor. Bodrum’ un kendine has mimari yapısına sadık kalınarak tasarlanan Thor By Alkoçlar Exclusive Bodrum, 19 Adet Superior Oda, 123 Adet Deluxe Jakuzzi Oda, 35 Adet Deluxe Swimup Oda, 6 adet Junior Suit Oda ve 4 adet rezidans seçenekleri ile konuklarına lüks ve konforlu bir tatil olanağı sunuyor. Aynı zamanda balayı çiftlerini de unutmayan otelde; geniş bir balayı set up’ ı yer alırken, birlikte zaman geçirmeyi alışkanlık haline getirenler içinse; 136 metrekarelik geniş bir alana sahip, içerisinde hamam ve sauna yer alan ayrıca çiftlere özel havuza sahip rezidans villaları bulunmaktadır.

    Doğanın kalbinde huzur ve sakinliğin mabedinde birbirinden özel tat ve lezzetler…

    Kaliteli hizmet anlayışı, Türk ve Dünya mutfağının seçkin lezzetlerinin bir arada sunulduğu Thor By Alkoçlar Exclusive Bodrum, doğanın kalbinde huzur ve sakinliğin mabedinde birbirinden özel tat ve lezzetleri bir arada sunuyor. Aynı zamanda Bodrum ve Ege lezzetleri için özel olarak seçilen şefleri mutfağında bulunduran Thor By Alkoçlar Exclusive Bodrum tüm bunları kusursuz sunumlar ile buluşturuyor. Bünyesinde bulundurduğu Asgard Ana Restoran, tatiliniz süresince tatlarıyla hafızalarınıza kazınacak, sunumlarıyla gözlerinizi kamaştıracak. Rocca A La Carte, Ege’nin hafif tatları ile sizi keyifli bir yolculuğa çıkartacak. Rocca A Caliente A La Carte’ da ise Italyan mutfağının zengin seçeneklerini bir arada bulabileceksiniz. Ayrıca gün boyu Bodrum’ un derin maviliklerinde kaybolurken Dotto Beach Bar yaza özel hazırlamış olduğu içecek servisleri gün boyu hizmetinizde olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.