DOLAR 32,6056
EURO 34,7037
ALTIN 2522,951
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    thyssenkrupp Asansör, Emlak Konut GYO’nun Kuzey Yakası projesinin ikinci faz satışını gerçekleştirdi

    thyssenkrupp Asansör, Emlak Konut GYO’nun Kuzey Yakası projesinin ikinci faz satışını gerçekleştirdi
    10.07.2020
    A+
    A-

    Kuzey Yakası projesinin ilk fazı için 36 asansör ve 6 yürüyen merdiven kurulumlarına devam eden thyssenkrupp Asansör, projenin ikinci fazı için de el sıkıştı.

    • thyssenkrupp Asansör, Emlak Konut GYO’nun Kuzey Yakası projesinin ikinci faz satışını gerçekleştirdi.
    • thyssenkrupp Asansör, İstanbul’un ticari ve sosyal hayatını birleştiren karma projelerinde asansör ve yürüyen merdiven çözümleri sunmaya devam ediyor.

    thyssenkrupp Asansör, Yapı & Yapı A.Ş. tarafından İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilen Emlak Konut GYO’nun Kuzey Yakası projesinin ilk fazında; 4’ü yangın asansörü olmak üzere 36 asansör ve 6 yürüyen merdivenden oluşan 42 ünitenin kurulumlarına devam ediyor. thyssenkrupp Asansör, 350 dönüm alanda kurulan, içerisinde otelden AVM’ye, kongre merkezinden ticari alanlara kadar birçok ünitenin yer aldığı ve her gün binlerce kişinin ziyaret edeceği projeye sunduğu çözümlerle Kuzey Yakası’nda kesintisiz bir seyahat özgürlüğü sunacak.

    thyssenkrupp Asansör, Kuzey Yakası projesi için sunduğu esnek iş programına uyarak projenin asansör ve yürüyen merdiven kurulumlarında test ve devreye alma aşamalarına geldi.  Projenin satış ve operasyon aşamalarında göstermiş oldukları gayret ve iş birliği sonucu Kuzey Yakası projesinin ikinci fazı için de el sıkıştı. thyssenkrupp Asansör, projenin ikinci fazında 3’ü panoramik olmak üzere 8 asansör üretim ve montajını gerçekleştirecek.

    thyssenkrupp Asansör, İstanbul Avrupa Yakası’nda  13 blokta yatay mimari konsepti ile geliştirilen ve  7 bloğu ticaret ve ofis binaları, 2 bloğu otel ve kongre merkezi, 4 bloğu spor salonu ve kapalı yüzme havuzu içeren karma fonksiyonlu projeye asansör ve yürüyen merdivenleriyle aktif bir hareketlilik kazandıracak. Ünitelerin kurulumlarındaki operasyon hızı thyssenkrupp Asansör’ün karma projelerdeki hızlı operasyon kabiliyetini de ortaya koydu.

    İnşaat sürecinin tamamlanmasıyla İstanbul’un en önemli ticari ve sosyal hayat merkezlerinden biri olacak olan bu önemli projenin paydaşı olmaktan mutluluk duyduklarını belirten thyssenkrupp Asansör CEO’su İsmail Polat, “thyssenkrupp Asansör olarak hayatın her alanında güvenli ve kesintisiz mobilite için çalışıyoruz. Yer aldığımız bütün işlerde projeye özel çözümler üreterek esnek ve güvenli seyahat imkanı sunuyoruz. Kuzey Yakası projesi, komplike yapısı ve içerisinde bulunan birden çok farklı alanıyla bizim için çok önemli bir proje oldu. Sözleşme esnasında taahhüt ettiğimiz iş programına uyarak projeyi tamamlamaya çalışıyoruz. Proje sahibi Yapı & Yapı A.Ş’de operasyon süreçleriyle ilgili memnuniyetlerini ve teşekkürlerini özellikle bize bildirdi. Hızlı ve esnek çözüm üretme kabiliyetimiz sonrası projenin ikinci fazı için de anlaştık” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.