DOLAR 32,5614
EURO 34,7531
ALTIN 2491,465
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    thyssenkrupp’tan düşük enerjili asansörler

    thyssenkrupp’tan düşük enerjili asansörler
    24.09.2019
    A+
    A-

    Düşük enerji tüketimi konusu hem özel hem endüstriyel alanların gündemine giriyor. Dünyanın lider asansör firmalarından thyssenkrupp Asansör Türkiye CEO’su İsmail Polat, yüksek performansa sahip ürün serileri ile enerji maliyetlerinin düşürülebileceğini belirtti

    Enerji kaynakları hızlı ve kontrolsüz biçimde tükenirken, enerji maliyetleri de yükseliyor. Düşük enerji tüketimi konusu, hem özel hem de endüstriyel kullanımlarda bazı önlemleri de beraberinde getiriyor. Düşük enerjili ürünlerin daha çok tercih edilmesi bunlardan sadece biri. Dünyanın lider asansör firmalarından thyssenkrupp Asansör Türkiye CEO’su İsmail Polat, thyssenkrupp’un düşük enerji tüketim özelliğine sahip asansör ürünlerinin detaylarına değindi.

    “Synergy ürün serilerimiz ile A sınıfı enerji sunuyoruz”

    thyssenkrupp’un düşük enerjili ürünlerine ilişkin konuşan Polat, “Günümüzde hem özel hem de endüstriyel alanlarda en yüksek maliyetlerin başında enerji geliyor. Enerji verimliliği, şirketler için uluslararası rekabet edebilirlikte önemli rol oynarken, konut sektöründe de kullanıcıların bütçesine önemli bir katkı sağlıyor. thyssenkrupp Asansör olarak düşük enerji tüketimi özelliğine sahip yenilikçi ürünlerimizle, enerji verimliliğini artırmayı ve maliyetleri aşağı çekmeyi amaçlıyoruz. Örneğin, dişlisiz tahrik teknolojisi, uzun ömürlü LED aydınlatma,uyku moduna sahip kumanda ve gelişmiş çağrı yönetim sistemleri ile Synergy ürün serilerimizde A sınıfı enerji verimliliği sunuyoruz. Rejeneratif tahrik sistemine sahip Synergy 200 serimiz ile enerji verimliliğini bir adım öteye taşıyoruz” dedi.

     

    thyssenkrupp Asansör Türkiye Hakkında:

    thyssenkrupp Asansör, alanında dünyanın en büyük şirketleri arasında bulunan thyssenkrupp Elevator’a bağlı olarak faaliyet göstermektedir. 20 yıldır Türkiye’de inşaat ve ulaşım sektörlerinin gelişimi ile birlikte büyümesini sürdüren şirket, her gün kendisine güvenen milyonlarca insanın hayatına dokunup, güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerine ve yaşam kalitelerini artırmalarına yardımcı olma misyonunu üstlenmiştir. Ürün ve hizmet portföyü içinde yük ve yolcu asansörleri, yürüyen merdiven ve bantlar, yolcu biniş köprüleri, merdiven asansörü ve platform kaldırıcıları ile tüm ürünler için isteğe özel hizmet çözümleri yer almaktadır. thyssenkrupp Asansör, 2018 yılının ikinci yarısında Gebze’de hizmete giren 20 milyon Euro’luk fabrika yatırımı ile yürüyen merdiven üretiminde yüzde 50’nin üzerinde yerlilik oranı yakalamayı başarmıştır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.