DOLAR 32,4893
EURO 34,9832
ALTIN 2433,142
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tırnaklarda pırıltı stili

    Tırnaklarda pırıltı stili
    14.01.2019
    A+
    A-

    Tırnakların bakımlı görünmesini sağlayan ojeler, ışıltılarıyla da göz alıcı bir görünüm elde edilmesine imkan tanıyor. 2019 makyaj trendlerinde ışıltılı tırnaklar öne çıkıyor. Elleri ve tırnakları ön plan çıkaran pırıltı modasını essence’in yeni ojesi glitter on glitter off peel off nail polish ile yakalayabilirsiniz.

     

    Uzun süredir en sevilen güzellik akımları arasında yer alan pırıltılı ojeler, 2019 yılında da bizimle beraber olacak. Makyaj trendleri arasında popülerliğini halen koruyan doğal ve yok gibi makyajınızı ışıl ışıl tırnaklarınızla tamamlayabilirsiniz.

    Parti ruhu tırnaklarda

    Göz alıcı pırıltılara sahip çözülebilir bazdaki essence glitter on glitter off peel off nail polish, rose gold, mor gibi farklı renklerdeki parıltılı seçenekleriyle tırnaklara bolca ışıltı katıyor. Ojenin en önemli özelliği ise soyularak istenildiğini zaman çıkarılabiliyor olması. En iyi sonuç için iki kat uygulanması öneriliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.