DOLAR 32,3408
EURO 35,0898
ALTIN 2239,983
BIST 8792,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tişört ve çantaları edding ile kişiselleştirmenin tam zamanı

    Tişört ve çantaları edding ile kişiselleştirmenin tam zamanı
    17.10.2018
    A+
    A-

    Yaratıcı faaliyetlerle başarılı ve mutlu hissetmek çok kolay! edding’in farklı yüzeyler ve malzemeler üzerinde kişisel dekorasyonlar için tasarladığı yüksek kaliteli kalemler, yaratıcı olmak isteyenlere hitap ediyor.

    50 yıldan fazla süredir ev, okul, hobi ve endüstri alanlarına yönelik kalemler üreten edding, kişisel fikirlerin ve tasarımların hayata geçmesine olanak tanıyan kalemleriyle eğlenceli fikirlerinizi açığa çıkarmanıza yardım ediyor.

    Boyama ve çizim işleri tekstil markörleri ile keyfe dönüşüyor. Aynı zamanda sevdikleriniz için hoş bir hediye alternatifi olan edding tekstil markörleri ile eşyalarınızı çok daha cazip bir hale getirebilir ve her birine farklı anlamlar yükleyebilirsiniz. Renkli dünyanızı dışa vurmanıza yardımcı olan edding tekstil markörleri ile çocuk tişörtlerine çizimler ekleyebilir, bebek tulumlarına mesaj yazabilir, yastıklarınızı ve örtülerinizi süsleyebilirsiniz. Geniş renk yelpazesine sahip kalemler, minder, anahtarlık ve peçete gibi ürünleri sanat eserine dönüştürmek için de bire bir!

    edding, kullanım kalitesi yüksek ve sağlık açısından güvenli ürünleriyle hayata renk katarken aynı zamanda şık ve özgün hediye seçenekleri sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.