DOLAR 32,5899
EURO 34,7403
ALTIN 2501,537
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TOG Bazaar 12’nci kez açıldı

    TOG Bazaar 12’nci kez açıldı
    29.05.2018
    A+
    A-

    Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) tarafından, bu yıl on ikincisi düzenlenen alışveriş festivali TOG Bazaar, “Eleştirmek için değil değiştirmek için!” temasıyla açıldı. Birçok ünlü isim ve marka TOG’un sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunmak için bir araya geldi.

    Esma Sultan Yalısı’nda bu yıl 28 ve 29 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen TOG Bazaar etkinliğinin teması “Eleştirmek için değil değiştirmek için!” oldu. TOG tarafından, Yapı Kredi Crystal kart ana sponsorluğunda gerçekleştirilirken etkinliğe, bu sene de birçok seçkin tasarım markası katıldı. Organizasyonun hedefi, gençlerin toplumsal duyarlılık için harekete geçmelerine yetişkinlerin de destek olması konusunda farkındalık yaratmak olarak açıklandı. Profesyonel Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran da etkinliğe katılarak Ayşe Arman’ın yaptığı kolyelerden aldı. İki senedir yaşadığı Hindistan’dan gelerek etkinliğe katılan Arman; “Sakajewa İyilik Kolyeleri” adını verdiği kolyelerden birini, Başaran’a bizzat kendisi taktı.

    Arman’dan “iyilik” kolyeleri

    ‘Hayata iyilikle sarılıyoruz’ ve ‘İyilik için nefis bir gün!’ sloganlarıyla fotoğraf çekilen ünlü emlak şampiyonu Başaran, Arman’ın Hindistan’da geçirdiği sürede yaşadıklarıyla ilgili sohbet etti. Hindistan üzerine yaptıkları muhabbetten oldukça keyif aldığını söyleyen Başaran, “Başarılı işlere imza atan TOG’u ve sosyal sorumluluk projelerini desteklemek hepimizin görevi. Burada yer almaktan ve küçük de olsa bir katkıda bulunmaktan mutlu oldum. Bu güzel kolyenin de, bizzat üreticisi Arman tarafından boynuma takılması müthiş bir olaydı. Kim bilir, belki de bir sonraki Hindistan seyahatimde Mumbai’de birlikte benzer bir poz veririz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.