DOLAR 32,6007
EURO 34,8135
ALTIN 2502,383
BIST 9441,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TOKİ’den Adıyaman’a Hükümet Konağı

    TOKİ’den Adıyaman’a Hükümet Konağı
    30.06.2020
    A+
    A-
    Sosyal konut projelerinin yanı sıra farklı nitelikte sosyal tesis, eğitim kurumu, millet bahçesi ve kamu yapılarının üretimini de yapan TOKİ, “Hükümet Konakları” projesi kapsamında bir yenisini de Adıyaman Samsat’ta inşa edecek.

    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Adıyaman’ın Samsat ilçesinde inşa edilecek Hükümet Konağının İhalesi bugün E-ihale yöntemiyle yapıldı.

    Selçuklu mimarisi ile modern mimari anlayışının harmanlandığı Adıyaman Samsat Hükümet Konağı, insan odaklı bir anlayışla tasarlandı.

    Bölge ve yöreye özgü doğal taşların kullanıldığı projede Hükümet Konağı’nın dört köşesindeki kemer ile sonlandırılan pencere doğramaları ve geniş saçaklar uygulanacak.

    Samsat Hükümet Konağı içerisinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İlçe Tapu Kadastro Birimi, Mal Müdürlüğü, Gelir Servisi, Köylere Hizmet Götürme Birliği, Özel İdare Birimi, Kaymakamlık Makamı birimleri yer alacak. Ayrıca biri 133 kişilik, diğeri ise 80 kişilik iki adet toplantı salonu da olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.