DOLAR 32,3235
EURO 35,1285
ALTIN 2303,397
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TOKİ’den Ankara’nın merkezinde açık artırma ile arsa satışı

    02.09.2019
    A+
    A-
    TOKİ, Başkentin merkezi Çankaya Çukurambar’da yer alan iki arsayı “Açık Arttırma” yöntemi ile satışa sundu.

    Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara’nın Çankaya ilçesinde 48 bin 354 metrekarelik iki arsa açık artırma yöntemi ile satışa sunuldu.

    Açık artırma müzayedesi, 05 Eylül 2019 Perşembe günü saat 13.30’da, TOKİ’nin Ankara Merkez Binası’nda yapılacak.

    Ticaret ve konut alanı niteliğinde olan iki arsa toplam 299 milyon 996 bin 510 TL muhammen bedel ve yüzde 25 peşin 48 ay vadeli olarak satılacak.

    Satışa sunula iki arsa, Çankaya Çukurambar mevkiinde 29101 ada 27 parsel ile 29102 ada 6 parselde Eskişehir ve Konya otoyolunun yakınında Muhsin Yazıcıoğlu caddesinde bulunuyor.

    Toplu ulaşım hattının kesiştiği noktada bulunan arsa, ulaşım yollarına yakın olması, bölgenin çeşitliliği, altyapısı tamamlanmış bölgede bulunması ve merkezi konumu itibarıyla alıcılarına büyük avantaj sağlayacak.

    Açık artırmaya katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler, katılım teminatı olarak toplantı öncesinde arsaların her biri için ayrı ayrı 500 bin TL katılım teminatı ödeyecekler.

    ImageSatışa sunulan iki arsa KDV’den muaf olup, vade süresince üretici fiyat endeksi (ÜFE) artışına bağlı dönemsel artışlar altı ayda bir en fazla yüzde 6 oranında uygulanacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.