DOLAR 32,3349
EURO 35,1971
ALTIN 2247,894
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TOKİ’den Nazilli’ye millet bahçesi

    TOKİ’den Nazilli’ye millet bahçesi
    13.01.2020
    A+
    A-

    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Aydın Nazilli’de yapılacak millet bahçesinin ihalesi gerçekleştirildi.

    9 Ocak 2020 Perşembe günü yapılan ihale kapsamında Millet Kıraathanesi, Millet Bahçesi Genel Altyapı İşleri ve Rekreasyon alanları yapılacak.

    “Daha Çok Yeşil” anlayışı doğrultusunda hayata geçirilmeye başlanan millet bahçeleri, ülkemizin tüm coğrafyalarında şehirlerimize yeni bir değer katıyor.

    Çocuk oyun alanlarının, bisiklet yolu ve gezinti yollarının olacağı millet bahçesinde 768 ağaç ve yeşil alanlar yer alacak.

    Hem bölgeye hem de Aydın’a yeni bir değer katacak Nazilli Millet Bahçesi yeşiliyle, fonksiyon ve sosyal donatılarıyla vatandaşların sosyal ihtiyaçlarına cevap veren, doğa ile iç içe yeni bir sosyal yaşam alanı olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.