DOLAR 32,3298
EURO 35,0275
ALTIN 2281,636
BIST 8975,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Torkam imzası Fikirtepe’de

    Torkam imzası Fikirtepe’de
    29.05.2018
    A+
    A-

    Kiptaş’ın Fikirtepe ihalesini kazanan Torkam İnşaat, toplam 5 bloktan oluşan 1.101 konutluk dev bir proje hayata geçirecek. 182.198 metrekarelik alanda gerçekleştirilecek ve ihale bedeli KDV dahil 383 milyon 488 bin TL olan projenin 30 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

    Türkiye’nin saygın inşaat firmaları arasında yer alan Torkam İnşaat, şimdi de Fikirtepe’de hayata geçireceği projeyle bir kez daha yeniliklere imza atmaya hazırlanıyor. Kiptaş’ın açtığı ihaleyi kazanarak sözleşemeye imza atan Torkam İnşaat, Fikirtepe’nin en dikkat çekici noktasında toplam inşaat alanı 182.198 metrekare olan 1.101 konut inşa edecek ve sahiplerine anahtar teslim hazır olarak sunacak. Projenin ihale tutarı KDV dahil 383 milyon 488 bin TL olarak açıklandı.

    Torkam İnşaat’ın yüksek kalite anlayışıyla ve modern bir yaklaşımla hayata geçireceği projede 511 adet 1+1, 438 adet 2+1, 128 adet 3+1 ve 24 adet 4+1 konut bulunuyor. Toplam 5 bloktan oluşacak projenin 30 ay içerisinde tamamlanması öngörülüyor.

    Fikirtepe’ye bir destek de Torkam’dan

    Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, Fikirtepe’deki projeye büyük önem verdiklerini belirterek şunları söyledi: “Fikirtepe son yıllarda en çok konuşulan semtlerimiz arasında yer aldı. Bu bölgede çok kıymetli projeler yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. Torkam İnşaat olarak biz de hem bilgi birikimimiz hem de tecrübemizle Fikirtepe’de yer almaya, bölgeye değer katmaya ve destek vermeye karar verdik. İhale sonrasında Kiptaş ile imzaladığımız sözleşmenin ardından çalışmalarımıza başladık. Kiptaş’ın Fikirtepe projesinde toplam 1.101 konuttan oluşan inşaat yapım işlerine yönelik sözleşmemizi imzaladık ve yer teslimini aldık. Hızlıca üretime geçerek hak sahiplerine müjdeli haberi ulaştırmayı amaçlıyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.