DOLAR 32,5868
EURO 34,8221
ALTIN 2414,825
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Transformers ve My Little Pony Oyuncakları Pizza Pizza çocuk menülerinde

    Transformers ve My Little Pony Oyuncakları Pizza Pizza çocuk menülerinde
    17.01.2018
    A+
    A-

    Hasbro’nun en sevilen markalarından Transformers ve My Little Pony şimdi Pizza Pizza çocuk menülerinde minikleri bekliyor!

    Pizza Pizza, yeni yılda çocuk menülerini yenileyerek “Kids’ Box” konseptini oluşturduğunu ve bu konseptte global oyuncak şirketi Hasbro ile işbirliği yaptığını açıkladı. Bu iş birliği kapsamında Transformers ve My Little Pony markalı oyuncakları, yenilenen çocuk menülerinin yanına hediyesi olarak ekledi.

    Filmleri ve çizgi filmleriyle çocukların sevgilisi olan 12 farklı Transformers ve 24 farklı My Little Pony karakterlerinin oyuncakları artık Pizza Pizza Kids’ Box’larda en lezzetli pizzalar ve çıtır lezzetlerin yanında çocuklarla buluşacak. Böylece çocuklar hem sevdikleri oyuncakların serisini biriktirecek hem de Pizza Pizza’nın enfes pizzalarına doyacak.

    Konuyla ilgili konuşan Pizza Pizza Pazarlama Direktörü Semih Dadaş “Dünyanın en iyi oyun deneyimini sunan Hasbro ile Türkiye’nin Pizzacısı Pizza Pizza olarak bir araya geldik ve çocukların en çok sevdiği kahramanlarla en lezzetli ürünlerimizi yan yana getirdik. Bu işbirliğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.