DOLAR 32,6562
EURO 34,7831
ALTIN 2493,802
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Trendyol ‘Erkekler Kulübü’ butikleri sezona hareket getirmeye hazırlanıyor

    Trendyol ‘Erkekler Kulübü’ butikleri sezona hareket getirmeye hazırlanıyor
    09.10.2017
    A+
    A-

    Modayı ulaşılabilir kılan Trendyol, “Erkekler Kulübü” butikleri ile stil sahibi erkeklere sezon trendlerini en uygun fiyatlar ile sunuyor.

    Sonbahar/Kış sezonunu şekillendiren tasarımlar, iş hayatı şıklığından, spor rahatlığına bir çok marka seçeneği ile stil sahibi erkekleri Trendyol’a çekiyor. “Erkekler Kulübü” butikleri en uygun fiyatlarla sunduğu sezonun trend parçaları; ceket-pantolon takımlar, kabanlar, jeanler, kazaklar ve ayakkabılar ile günün her anı için stil sahibi bir görünümün anahtarını sunuyor.

    Sezonun hit parçaları en çok tercih edilen renk seçenekleri ile bir tıkla ayağınıza geliyor. Trendyol “Erkekler Klubü”, moda sever erkeklere çok özel fırsatlar sunuyor. “Erkekler Kulübü” butiğinde kıyafetlerin yanı sıra sezonun favori ayakkabıları, saatleri ve kişisel bakım ürünleri de yer alıyor.

    Modaya yön veren aksesuar seçenekleri ile erkekler modayı yakından takip etme fırsatı yakalıyor.

    En çok tercih edilen markalardan oluşan “Erkekler Kulübü” butiklerinde; Nike, Jeanslab, New Balance, Defacto, Pierre Cardin, A Saat, Adidas, Superga, Kemal Tanca, Hummel gibi modaya yön veren markalar bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.