DOLAR 32,4958
EURO 34,7411
ALTIN 2480,661
BIST 9548,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Trendyol Sonbahar-Kış koleksiyonu ile bahar stiliniz hareketleniyor

    Trendyol Sonbahar-Kış koleksiyonu ile bahar stiliniz hareketleniyor
    17.08.2017
    A+
    A-

    Modayı ulaşılabilir kılan Trendyol, yeni sezonda da Retro ve romantik koleksiyonu ile feminen şıklığı üzerinizde hissettirecek. Sonbahar-Kış koleksiyonu, renkli ve fark yaratan tarzıyla moda severlerle buluşacak.

    Yazı geride bırakırken, Trendyol’un yeni koleksiyonu, Sonbahar’da trend listelerinde yerini almaya hazırlanıyor. Feminen görünümün vurgulandığı saten-ipeksi dokular, retro looklar, bağlama detayları ile sezonun öne çıkan stili moda severlere yol gösterecek. Ekose Retro’su sonbaharda gardırobunuzda yeni yerini alırken, sonbaharın şıklığını vintage stili ile yansıtacaksınız.

    Trendyol, Sonbahar-Kış koleksiyonundaki elbiseler ile hem rahat hem de şık görünümü yansıtırken, sonbahara heyecanlı bir geçiş yapacaksınız. Safran rengi ön plana çıkarken, renkli çizgi trendi Trendyol koleksiyonunda geniş yer bulacak. Sonbaharın başlangıcında romantik modeller dikkat çekerken soft renklerin, çiçek ve yaprak desenlerinin yanısıra pembe, mavi ve sarı tonlarının verdiği sıcaklık kombinlere hareketli bir görünüm sunacak. Fırfır detayları, dantel kesimler, volanlı parçalar ve hacimli kol detayları ile Trendyol modanın geniş yelpazesinde güçlü bir koleksiyon sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.