DOLAR 32,536
EURO 34,9474
ALTIN 2439,357
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Trenli Rotalar: Raylar üstünde rüya gibi yolculuklar…

    Trenli Rotalar: Raylar üstünde rüya gibi yolculuklar…
    31.01.2018
    A+
    A-

    FEST’ten Anadolu’nun keyifli manzaraları eşliğinde keşifler; türkiye’deki tek temsilcisi olduğu, lüks tren yolculuklarının dünya lideri Golden Eagle’ın tasarımı ve sunduğu konforu ile haklı bir ün yapmış trenleriyle unutulmaz yolculuklar, Rovos, Dekkan ve Belmond gibi öncü şirketlerin titizlikle hazırladığı, dünyanın en az bilinen ve görülen noktalarına uzun mesafeli geziler…

    Sadece FEST’e özel lüks trenle Hindistan’ı fethettik!

    Dünyanın en lüks tren operatörlerinden Deccan Odyssey’in treniyle gerçekleşen bu programda yolcular her istasyonda renkli törenlerle karşılandı.

    Türkiye’de ilk defa bir seyahat acentesi, Hindistan’da sadece kendi misafirlerine özel bir tren yolculuğu kurguladı. FEST Travel, Türkiye’deki tek yetkili temsilcisi olduğu, dünyanın en lüks tren operatörlerinden Deccan Odyssey’in özel treni ile gezginleri unutulmaz bir yolculuğa çıkardı.

    5-14 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleşen FEST Özel Treniyle Hindistan gezisi, “Altın Üçgen” denen bölge ile Racastan’ın üç kentini kapsayan rotasıyla 70 FEST gezginine benzersiz bir Hindistan deneyimini, “Rayların Mavi Limuzini” de denen trende lüks bir konaklama seçeneğiyle sundu.

    Faruk Pekin ve Arzu Uysal’ın eş-rehberliğinde Mumbay’ın Çatrapati Şivacı İstasyonu’nda başlayan tren yolculuğu Vadodara, Udaypur, Codpur, Agra, Savay Madopur, Rantambor, Caypur hattını izleyerek Delhi’de sonlandı.

    Dünya Mirası mekânlar, maharaca kaleleri ve sarayları, kaplan ve kuş gözlemi için birer cennet olan doğal parklar ve zaman tüneline girmiş gibi hissettiren şehirler, gezinin ana durakları arasındaydı.

    Her istasyonda renkli törenlerle karşılanan gezginler, muazzam bir konaklama ve servisin sunulduğu trendeki vakitlerini de bölge kültürünü ve mutfağını tanıtıcı seminerler, beş çayları, akşam sinemaları gibi eğlenceli etkinliklerle doldurdular.

    Anadolu’yu keşfedeceğiniz tren yolculukları

    2016’da “Dünya Mirası” seçilen görkemli ortaçağ yerleşimi Ani, Rus mimarisinin zarif örnekleri, zengin müzeler, Çıldır Gölü, Boğatepe, Sarıkamış, leziz yemekler, şifalı otlar ve peynirleri ile Kars’a gezilerimiz baharda da sürüyor. Üstelik eşsiz doğa manzaraları eşliğinde, Doğu Ekspresi’nde yaklaşık 24 saat süren bir yolculukla…

    Baharda Eskişehir’e haftasonu kaçamakları, hızlı trenle ulaşım seçeneğiyle… Osmanlı döneminden kalma tarihi evleriyle UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’ndeki ünlü Odunpazarı evleri, kente can veren Porsuk Nehri, külliyeler, müzeler ve Türkiye’nin ilk ve tek yerli otomobil deneyimi Devrim’in hikâyesi…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.