DOLAR 32,3285
EURO 35,0373
ALTIN 2282,139
BIST 8971,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Treso İç Mimarlık imzası taşıyan Villa No7 ödüle layık görüldü

    Treso İç Mimarlık imzası taşıyan Villa No7 ödüle layık görüldü
    08.11.2019
    A+
    A-

    Treso İç Mimarlık tarafından iç mimari projesi ve uygulaması hayata geçirilen Villa No7 “European Property Awards 2019-2020” kapsamında “Interior Design Private Residence” kategorisinde ödüle layık görüldü.

    25 yıldan bu yana devam eden, mimari, iç mimari ve gayrimenkul alanlarında Avrupa’nın pek çok farklı ülkesinden projenin yarıştığı, European Property Awards 2019 -2020 ödülleri, 24 Ekim 2019 tarihinde, Royal Lancaster Hotel’de gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Treso İç Mimarlık firma kurucusu Melda Dikmen Gürel ödülünü Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri Yöneticisi Lord Caithness ve Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri Başkanı Sayın Stuart Shield’in takdimi ile aldı.

    Melda Dikmen Gürel, 2009 yılında ODTÜ Mimarlık Fakültesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nü dereceyle tamamlamıştır. 2011 yılında kendi firması Treso’yu kurmuştur. Firma kurulduğu günden bu yana birçok konut ve ofis projesine imza atarken; özellikle üst segment konut projelerinde uzmanlaşmıştır. Hizmet alanını sadece proje ve uygulama ile sınırlı tutmayarak, tasarlanan projeyi bütünsel bir marka yaratım süreci gibi ele alarak, yaşam dahilinde gerekli olan tüm ürünlerin seçim ve yerleşimleri ile birebir ilgilendikleri bir servis sağlamaktadır.

    Ankara, Çayyolu’nda yer alan, yaklaşık 405 m² iç kullanım alanı ve 300 m² bahçe alanı bulunan Villa No7 Treso’nun temel tasarım yaklaşımı olan bütüncül bir bakış açısıyla ele alınmıştır. Proje kapsamında mevcut plan tümüyle revize edilerek ev sahiplerine uygun hale getirilmiştir. Modern bir çizginin hakim olduğu evin iki katı Art Deco detaylarla, çatı katı ise endüstriyel stil ile yorumlanmıştır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.