DOLAR 32,5457
EURO 34,7086
ALTIN 2486,561
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Trump AVM sömestir tatilinde giriş rakamlarını yüzde 10 seviyesinde yükseltti

    Trump AVM sömestir tatilinde giriş rakamlarını yüzde 10 seviyesinde yükseltti
    03.02.2019
    A+
    A-

    Sömestir tatili alışveriş merkezleri ve çocuk eğlence alanlarını hareketlendirdi. Aileler çocukları için etkinlik araştırırken AVM’ler ve eğlence merkezleri de onları çekebilmek adına birbirinden farklı aktiviteler düzenledi.

    Alışveriş merkezleri gerçekleştirdikleri ücretsiz etkinliklerle rekabette öne çıkmak ve ziyaretçiyi çekebilmek için üst düzey çaba sarf etti. Trump Alışveriş Merkezi de bu avm’ler arasında başı çekenlerden biri olarak öne çıktı. Trump AVM sömestirin ilk 10 gününde çocukların çok sevdiği çizgi film karakteri Kral Şakir’in gösterisini sergiledi. Özel çocuk katında kurulan özel sahnede gerçekleştirilen etkinliği 10 günde yaklaşık 11 bin kayıtlı çocuk seyretti. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinlik öncesi her aile çocuğu için sahne alanının girişinde kurulan masada kayıt yaptırdı. Kayıt yaptırmadan üst katlardan gösteriyi izleyen çocuk sayısının da yaklaşık 1000 olduğu tahmin ediliyor. AVM sömestir ile birlikte genel giriş rakamlarını ise yüzde 10 seviyesinden yükseltti. Özellikle yiyecek & içecek alanları çocuklu ailelerin harcamalarından büyük pay aldı.

    KidzMondo İstanbul dışından da ziyaretçi aldı

    Alışveriş merkezinin çocuk katında hizmet veren Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo da sömestirde yoğun ilgi gördü. Çocukların doktorluktan itfaiyeciliğe 40’tan fazla birimde meslekleri deneyimlediği ve gerçek yaşamı keşfettiği KidzMondo, 19-31 Ocak tarihleri arasında toplam 12 bin ziyaretçi ağırladı. Sahip olduğu eğlence & öğrence konsepti ile Türkiye’deki iki merkezden biri olan KidzMondo, İstanbul’un farklı ilçelerinin yanı sıra İzmir, Bursa, İzmit, Adana gibi şehirlerden de yoğun ziyaretçi aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.