DOLAR 32,573
EURO 35,0262
ALTIN 2435,61
BIST 9770,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Trump AVM’de antika ve mezat günleri başladı! “b.ay-antika”

    Trump AVM’de antika ve mezat günleri başladı! “b.ay-antika”
    28.03.2018
    A+
    A-

    Trump AVM bir ilki gerçekleştirerek “Mezat Günleri”nin startını veriyor. ‘Eski şeyler müessesesi’ b.ay-antika yönetiminde haftanın iki günü, antika ve eski eşya mezatları Trump AVM ziyaretçileri için gerçekleştirilecek. Trump AVM’nin B3 katında; Çarşamba günü saat 15.00’te, Cumartesi günü ise saat 17.00’de başlayacak mezatlarda, antikalar ve eski eşyalar açık artırma ile satışa sunulacak.

    Yüzlerce ürün “Mezat Günleri”nde!

    Plaktan kilime, tablodan mücevhere, klasik otomobilden tombağa, kitaptan oyuncağa, gramofondan saate, heykelden tasarım ürünlere kadar yüzlerce eşyanın satışa sunulacağı mezatlarda, isteyen herkes bayrak kaldırarak açık artırmaya katılabilecek. Ziyaretçiler; 5 TL’den başlayan açılış fiyatları ile evlerine, işyerlerine bir obje, eşine ya da sevdiklerine bir hediye alabilecek ya da koleksiyonuna bir parça daha katabilecek.

    Ücretsiz ekspertiz hizmeti!

    “Mezat Günleri”, Trump AVM ziyaretçilerine, kendi antika ve eski eşyalarını açık artırma ile satışa çıkarma imkânı da sunacak. Ziyaretçiler, antika ve eski eşyaları için b.ay-antika’dan ücretsiz ekspertiz hizmeti alabilecekleri gibi isterlerse mezatta satışa çıkarabilecekler.

    Trump AVM ve b.ay-antika, “Mezat Günleri” ile özellikle genç nesli koleksiyon kavramı ile tanıştırmayı, onlarda koleksiyoner bilinci oluşturmayı da hedefliyor.

    Siz de antika ve eski eşyalarınızı açık artırmaya getirip “Mezat Günleri”nde satışa sunabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.