DOLAR 32,3845
EURO 35,0467
ALTIN 2326,192
BIST 9139,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Trumpland’de çocuklar hafta sonu süslü yelpazeler tasarlayıp tiyatro izleyecek

    Trumpland’de çocuklar hafta sonu süslü yelpazeler tasarlayıp tiyatro izleyecek
    05.06.2017
    A+
    A-

    Trump Alışveriş Merkezi’nin çocuk katı Trumpland’de bu hafta sonu da birbirinden keyifli etkinlikler düzenleniyor. Çocuklar bu hafta sonu ‘Yelpaze Süsleme Atölyesi’ ile değişik malzemeler kullanarak yelpazeleri dilediklerince süsleyecek, birbirinden güzel tiyatro oyunları izleyerek keyifli bir hafta sonu geçirecekler.

    10 Haziran Cumartesi günü ‘Nasıl Ettin Hoca’, 11 Haziran Pazar günü ise ‘Uykusuz Prenses’ adlı tiyatro oyunları her iki gün de Trumpland Wii Sahnesi’nde saat 13.00’da sergilenecek.

    Her hafta yenilenen konsepti ile çocukların keyifle vakit geçirmelerini ve kendi yeteneklerini keşfetmelerini sağlayan Trumpland’de atölyelerin bu haftaki konsepti, ‘Yelpaze Süsleme Atölyesi’. Tiyatro oyunlarının ardından düzenlenecek atölyede çocuklar çeşitli süsleme malzemeleri kullanarak kendi yelpazelerini tasarlayacaklar. 14.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek ‘Yelpaze Süsleme Atölyesi’nde, çocuklar eğlenirken öğrenecek, el becerilerini geliştirecekler.

    Etkinliklerin tümüne katılım ücretsiz…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.