DOLAR 32,6009
EURO 34,8397
ALTIN 2496,842
BIST 9468,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TSK ve NATO’nun enerji güvenliği Teksan’a emanet

    TSK ve NATO’nun enerji güvenliği Teksan’a emanet

    Ar-Ge, inovasyon ve ileri teknolojilere yaptığı yatırımlarla sektöründe öncü rol oynayan Teksan Jeneratör, savunma sanayiine yönelik ürünleri ile de dikkat çekiyor. Askeri tip projeler için sabit ve mobil jeneratör grupları üreten Teksan Jeneratör, savunma sanayine yönelik en yeni ürünleri ile 09-12 Mayıs 2017 tarihlerinde TÜYAP’ta düzenlenen IDEF’17 – 13’üncü Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda.

    Teksan Jeneratör, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfının (TSKGV) yönetim ve sorumluluğunda 1993 yılından beri iki yılda bir düzenlenen IDEF’17 – 13’üncü Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda savunma sanayine yönelik ürünlerini sergiliyor. Nükleer, biyolojik ve kimyasal saldırılar ile elektromanyetik ve sismik etkilere karşı dayanıklı çözümleri, IRR, NBK saldırıları ve zorlu dış etkenlere karşı maksimum koruma sağlayan askeri standartlarda özel boya uygulamaları; dizel, F34, F54 ve F65 gibi askeri tip yakıtları kullanabilen yüksek verim ve düşük yakıt tüketimli ürünleri ile fuarın ilgi odağı oluyor.

    Savunma sanayii kesintisiz enerjinin kritik önem taşıdığı sektörlerin başında geliyor. Enerjiye ihtiyaç duyulan her yerde geniş ürün yelpazesi ve kuruma özel tasarımları ile hizmet veren Teksan Jeneratör, savunma sanayii için de askeri standartları karşılayan özel çözümler geliştirebiliyor. Zorlu arazi koşullarına, aşırı sıcak ve soğuğa, yüksek rakım ve neme dayanıklı uluslararası standartlara sahip ürünleri ile savunma sanayinde de önemli projelerde tercih ediliyor. Savunma sanayi projelerinde en çok tercih edilen ileri mühendislik yazılımı olan Ansys programını kullanan Teksan Jeneratör’ün ürünlerini başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere NATO gibi dünyanın önde gelen diğer askeri organizasyonlarında güvenle kullanıyor.

    Teksan Jeneratör, şebekenin olmadığı alanlarda elektrik üreterek askeri haberleşme sistemlerine, mobil hastanelere ve afet bölgelerine güvenilir güç sağlamak için sabit ve mobil jeneratör grupları; 1500-3000 metrede, – 40 Cº ile +55 Cº ortam sıcaklıkları arasında yüzde 95 bağıl nemde, nominal gücünü verebilecek şekilde 7 gün 24 saat çalışacak şekilde ürünler tasarlayabiliyor.

    Teksan Jeneratör, teknoloji alt yapısı, güçlü Ar-GE’si ve deneyimli mühendislik kadrosu ile askeri proje şartnamelerine uygun, en zorlu koşullar altında bile yüksek performansla çalışan entegre çözümler geliştiriyor. Sadece ürün kalitesi ile değil, Türkiye’nin tamamını kapsayan geniş servis ağı ile satış sonrası hizmetlerde de fark yaratıyor.

    Teksan’ın savunmaya sanayine yönelik ürün ve hizmetleri ile ilgili daha detaylı bilgi almak için IDEF 2017 Fuarı’nda 3. Hall 322 B no’lu standı ziyaret edilebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.